Luţu va semna cu Pandurii

Ultima achiziţe a celor de la Pandurii pentru retur ar putea fi celebrul jucător craiovean Ionuţ Luţu. Acesta va efectua cel de-al doilea stagiu de pregătire cu Pandurii el sosind în Antalya la puţin timp după ce a ajuns si echipa gorjeană fiind chemat de antrenorul Silviu Lung care ar dori să-l aibă în echipă în acest retur. Luţu nu a discutat încă detaliile unui contract dar spune că o va face în curând pentru că îşi doreşte să evolueze la Pandurii.

Pandurii se pregătesc în cel de-al doilea stagiu de pregătire tot la Lara unde au efectuat şi primul stagiu de pregătire, alegând şi de această dată acelaşi hotel Sera. Lotul a fost completat după ce echipa s-a cazat aseară, celor 26 de jucători din lot alăturându-li-se şi Ionuţ Luţu precum şi fundaşul sârb Novak Martinovic care a fost în probe la Pandurii în primul stagiu.

Luţu vrea să fie „pandur”

Ionuţ Luţu  care a sosit aseară la ora 23:00 în cantonamentul echipei gorjene şi urmează să se antreneze sub comanda lui Sorin Cârţu. Luţu va semna un contract cu Pandurii Târgu Jiu, detaliile acestuia urmând să fie stabilite vineri când va sosi în cantonamentul echipei şi preşedintele Marin Condescu. Luţu a efectuat deja ieri primul antrenament de dimineaţă cu echipa precizând că este încă în formă şi nu a avut probleme: „N-am venit doar să mă pregătesc, am venit să semnez cu Pandurii pentru că sunt dorit aici. Urmează să purtăm discuţii vineri cînd va sosi şi preşedintele Condescu. Am intrat deja în program cu echipa din această dimineaţă şi am fost la antrenament. Nu mi-a fost deloc greu mai ales că pe Sorin Cârţu l-am mai avut antrenor şi la Craiova şi la lotul de tineret. N-am probleme de acomodare şi mă simt în formă acum.” Antrenorul Sorin Cârţu a fost cel care l-a dorit pe Ionuţ Luţu la Pandurii, acesta având o ofertă de a pleca în China la care a renunţat.

Au revenit la hotel Sera

Conducerea a ales pentru al doilea stagiu acelaşi hotel Sera din Lara deşi fusese stabilit iniţial un altul, pentru că jucătorii au apreciat condiţiile bune oferite acolo. Mulţumiţi de cum a decurs pregătirea şi recuperarea în prima parte a pregătirii aceştia au cerut ca şi cel de-al doilea stagiu să fie efectuat tot la Sera. „Având în vedere condiţiile excelente oferite de Hotel Sera cu privire la recuperarea după efort (saună, bazin, jacuzzi, sală de forţă) precum şi faptul că echipa are în continuare un teren la dispoziţie la orcie oră, am decis ca şi în cel de-al doilea stagiu să rămânem la acelaşi hotel agrat şi de jucători. Hotărârea s-a luat la solicitarea jucătorilor şi staff-ului tehnic, aceştia apreciind ca foarte bune condiţiile de pregătire şi de cazare oferite de Hotel Sera” a precizat vicepreşedintele Viorel Temelescu.  În acelaşi hotel sunt cazaţi acum mai mulţi impresari  printre care Adrian Ilie precum şi sârbul Zvonko Milojkovic, tot acolo fiind cazate acum o echipă de prima ligă din Belarus, FC Gomel, precum şi formaţia de liga a doua FC Snagov.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: