Antrenorul Craiovei e nemulţumit și după victorie

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a dat primele semne de nervozitate după victoria cu Gaz Metan Mediaş. Acesta este supărat că este întrebat mereu doar de absenţa lui Koljic, deşi are mai mulţi absenţi la echipă.

Pentru Craiova urmează meciul cu UTA, apoi derby-urile cu FCSB și CFR Cluj. Antrenorul Ouzounidis s-a confruntat cu multe absențe la Mediaș și s-a arătat destul de iritat de insistența jurnaliștilor, care l-au întrebat despre revenirea lui Elvir Koljic.  „Trecem prin momente bune. Ne-a luat ceva să ne adaptăm la joc. Am stăpânit jocul de la un anumit punct. Am meritat victoria. Nu a fost totuși un meci de mare calitate pe acest teren. Jucătorii mei au fost profesioniști, au încercat tot ce au putut. Importante au fost cele trei puncte și le-am obținut. Am jucat meciuri mai bune. N-am mai marcat de două ori, dar au fost meciuri mai bune. Luăm acum fiecare meci în parte, să adunăm puncte. Apoi ne gândim la ce vine. Toți mă întrebați de Koljic, dar nu e numai el. Ofosu, Screciu, Bălașa… ne trebuie toți jucătorii. Acum dau credit jucătorilor care sunt indisponibili, dar cu aceștia am avea mai multe soluții. Important e meciul cu UTA, apoi vom vedea după două săptămâni de pauză. Cel mai bine ar fi să câștigăm meciul cu UTA”, a declarat Marinos Ouzounidis

Universitatea Craiova a câștigat, 2-0, la Gaz Metan Mediaș, și a fost la prima victorie cu mai mult de un gol marcat în mandatul lui Marinos Ouzounidis.  

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: