Pandurii a punctat şi la moral cu noul lider ASU Poli

Pandurii rămâne pe ultimul loc din clasamentul Ligii 2 chiar dacă a înregistrat un egal cu ASU Poli Timişoara, acumulând însă un moral mai bun pentru finalul turului. Gorjenii au luat un punct remizând, scor 1-1, cu noul lider din Liga 2, ASU Poli Timişoara, echipă care a urcat pe locul 1.

Pandurii a întâlnit o echipă cotată cu șanse reale la promovarea în Liga 1, de care o despărțeau nu mai puțin 23 de puncte, dar a făcut o figură frumoasă pentru statutul actual de „lanternă roşie” în Liga 2.  Gorjenii au jucat chiar de la egal la egal, cu ASU Poli Timișoara, scorul fiind 1-1.

Pandurii a deschis scorul, în minutul 19, prin lovitura de cap a lui Felipe Acosta, după cornerul lui Sebastian Velcotă, iar Dorin Codrea a egalat, 5 minute mai târziu, printr-un șut puternic, de la 12 de metri.

Meciul nu era unul uşor, Pandurii pierzând la Târgu Jiu cu adversari mult mai slab cotaţi, pe anumite greşeli de arbitraj. Dar chiar dacă cele două echipe sunt la 20 de locuri distanţă în clasament, pe teren nu s-a văzut diferenţa. „Un meci greu, fiindcă întâlneam echipa de pe primul loc, dar pe teren nu s-a văzut diferenta dintre ei și noi, ca de altfel nici la jocul nostru cu FCU Craiova, pierdut pe fondul unui ghinion teribil, în prelungiri. Am stat mai bine în teren şi am fost mai agresivi. Nu ne-am creat multe ocazii, dar, per ansamblu, a fost un joc frumos, iar rezultatul e echitabil. Au fost și tensiuni, dar de asta e fotbalul frumos”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru care avusese, în timpul jocului şi o altercaţie verbală cu antrenorul oaspeţilor, Dan Alexa, trimis în tribună de arbitru.

Pandurii are doar 9 puncte acumulate în 17 meciuri disputate  şi ocupă ultimul loc în Liga 2. Etapa viitoare, echipa gorjeană va juca la SCM Gloria Buzău, iar în ultima rundă a sezonului regulat va evolua la Târgu Jiu, cu Unirea Slobozia, altă echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: