Magazinele din Târgu Jiu au dat statul la reduceri

Cei care şi-au dorit să-şi cumpere îmbrăcăminte de sezon, dar preţurile nu le-au permis acest lucru, acum au ocazia. A venit perioada soldurilor, iar magazinele din Târgu-Jiu fac reduceri serioase. Primăria Târgu-Jiu a primit până în acest moment patru notificări din partea agenţilor economici, însă până în octombrie, când se termină perioada lichidărilor de stoc, mai este timp. Deşi îşi pot achiziţiona haine chiar şi la jumătate de preţ, târgujienii nu vânează reducerile.

De la 1 august s-a dat liber la solduri. În afară de producători, toate magazinele care vor să-şi lichideze stocurile pot să facă reduceri. Până în acest moment, patru societăţi comerciale din municipiu au făcut notificări la primărie. Perioada reducerilor expiră în luna octombrie. „Noi primim notificări de la agenţii economici care fac soldări în perioada 1 august- 30 octombrie. Numai producătorii nu pot intra în acest program. Agenţii economicii pot face reduceri chiar şi de 70%. Fiecare societate stabileşte valoarea reducerii”, a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt Primăria Târgu-Jiu.

Chiar dacă în această perioadă pot fi achiziţionate produse la preţuri mult mai mici, târgujienii nu sunt interesaţi de soldări. „Eu nu vânez soldurile. Dacă îmi place un produs îl cumpăr şi nu aştept soldurile. La noi în ţară la solduri se vinde marfa care mai rămâne şi în aceste condiţii sunt mici şansele să găseşti ceva de calitate”, spune o cumpărătoare.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: