Magazinul Plus din Motru se transformă în LIDL

Gorjenii îşi vor putea face cumpărăturile de la două supermarketuri LIDL ce vor exista pe raza judeţului începând cu anul în curs. Acest lucru va fi posibil odată cu transformarea magazinului Plus din Motru şi cu deschiderea celui care se amenajează în Târgu Jiu, în locul fostei Fabricii de Cărămidă. Supermarketul Plus din Motru va deveni LIDL din luna martie, în această perioadă fiind operate reduceri consistente la ultimele produse cu marca Plus.

Supermarketul Plus deschis la Motru, în urmă cu aproximativ două luni, va deveni LIDL începând din primăvară. Întreaga reţea de magazine Plus a fost preluată de către retailerul german LDL pentru 80 de milioane de milioane de euro. Preluarea a fost aprobată de către Oficiul Concurenţei la sfârşitul anului trecut, urmând ca din luna martie toate magazinele Plus din România să fie transformate în LIDL. În această perioadă în magazinul Plus din Motru se fac reduceri consistente pentru terminarea stocurilor. Zilnic, angajaţii supermarketului expun pe rafturi toate produsele cu marca Plus aflate în depozite. Ultimele produse Plus sunt vândute la preţuri cu 5-20 de procente mai mici decât în luna noiembrie, atunci când a fost deschis magazinul din Motru.

Două supermarketuri LIDL în Gorj

Pe lângă supermarketul LIDL ce va funcţiona la Motru începând cu luna martie, un alt magazin al retailerului german va fi deschis la Târgu Jiu, în toamnă. Supermarketul LIDL se construieşte în zona CAM, în locul fostei Fabrici de Cărămidă. Spaţiul destinat construcţiei este aproximativ 1700 mp, iar valoarea investiţiei depăşeşte 25 miliarde de lei vechi. Reprezentanţii LIDL, spun că noua reţea de magazine va fi inaugurată în acelaşi timp în toate oraşele din ţară, iar preluarea controlului magazinelor Plus se va face peste aproximativ o lună de zile. Planul retailerului LIDL vizează deschiderea a peste 100 de unităţi în România şi a unui centru logistic la Bucureşti.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: