Mai multe clase la o grădiniță din Târgu Jiu

Grădinița ”Mihai Eminescu” din Târgu Jiu va fi extinsă. Este vorba de o investiție de circa 4.5 milioane lei, din fonduri europene. Prin realizarea noului corp la unitatea de învățământ preșcolar de pe strada Olari, numărul de locuri disponibile se va suplimenta cu 80. În prezent, grădinița găzduiește 341 de preșcolari.

Noile clase vor avea tot regim de grădiniță cu program prelungit, cu dormitoare, spații pentru activități și patru noi săli de clasă. Contractul de finanțare a fost semnat de autoritățile locale miercuri, 30 ianuarie, la Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, la Craiova.

Municipalitatea vrea să realizeze o investiție de acest gen și la o altă grădiniță din zona de sud a municipiului. ”Sunt două grădinițe care au solicitări mai mari decât numărul de locuri pe care pot să le ofere, Grădinița Mihai Eminescu și cea de pe Mioriței, care, la fel, este prinsă într-un program și care cred că în perioada următoare va primi finanțare pentru extinderea acelui corp”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: