Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mai mulți candidați din seriile anterioare la Bac-ul de toamnă

Luni încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat. În Gorj au fost desemnate 15 centre de examen și un centru de evaluare. S-au înscris peste 1.400 de elevi, cei mai mulți din seriile anterioare.

„În județul Gorj s-au înscris 1.421 de candidați, 685 din seria curentă și 736 din seriile anterioare. Prima probă va fi susținută de un număr de 650 de candidați, cea de-a doua va fi susținută de un număr de 921 de candidați, iar cea de-a treia probă va fi susținută de un număr de 776 de candidați”, a anunțat Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Probele scrise sunt programate în săptămâna 24-27 august, iar echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 2 septembrie, iar în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 - 20:00, se pot depune contestații, atât în format fizic, cât și electronic.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: