Maioreanu: Nu m-am întâlnit cu Ponta

Vicepreşedintele PSD Gorj, consilierul judeţean Andrei Maioreanu, declară că nu s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta în Delta Dunării şi nu i-a cerut sprijinul pentru o candidatură la parlamentare, aşa cum au relatat jurnalişti din presa centrală. Maioreanu susţine că a fost în Deltă, posibil în aceeaşi perioadă cu Ponta, dar nu s-au întâlnit.

Reporter: A apărut informaţia că v-aţi întâlnit cu Victor Ponta în Deltă. Este adevărat?

Andrei Maioreanu: Am fost în concediu la 5 kilometri de Tulcea, la Gura Portiţei, într-o perioadă care probabil s-a suprapus cu perioada în care premierul a fost în concediu.

Rep.: V-aţi întâlnit?

A.M.: Nu. Categoric nu. Categoric nu.

Rep.: Se vorbeşte despre această întâlnire în timpul căreia aţi cerut susţinere pentru o candidatură la Parlament.

A.M.: Nu. Categoric nu. Nu a fost nicio discuţie. Nu ne-am întâlnit şi în primul rând eu nu mi-am stabilit un obiectiv la nivel individual. Obiectivul meu la modul general e câştigarea alegerilor locale de către PSD Gorj. Deocamdată îmi finalizez mandatul de consilier judeţean. Probabil voi mai candida pentru un nou mandat de consilier judeţean. Vom vedea ce rezultate vom scoate la alegerile locale şi sunt convins că vor fi unele bune şi vom câştiga Consiliul Judeţean, primăriile celor două municipii şi-mi doresc să câştigăm şi primăriile oraşelor pe care nu le avem în momentul de faţă. În special Târgu Cărbuneşti, unde pregătim de ceva timp o echipă care să performeze şi în plan politic, şi administrativ. De abia după aceea discutăm şi de alegerile parlamentare.

Rep.: Dar aţi declarat că sunteţi interesat de o candidatură la parlamentare.

A.M.: La momentul acesta nu putem să discutăm de cât de mult sau cât de puţin sunt interesat de o candidatură pentru alegerile parlamentare. Aş vrea să iau totul pe etape, să-mi finalizez mandatul, să fac o analiză. Vom vedea garnitura pentru consiliile locale, pentru primării, sunt multe lucruri de făcut. 

Rep.: Se schimbă planurile dvs. după schimbarea de la nivel central, înlocuirea lui Victor Ponta cu Liviu Dragnea?

A.M.: Planurile sunt aceleaşi, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare.

Rep.: Se acreditase ideea că Victor Ponta sprijinea tinerii din PSD ori Liviu Dragnea pare mai degrabă aproape de cei în vârstă. De baroni.

A.M.: PSD a arătat că promovează tinerii, iar Liviu Dragnea a făcut o declaraţie foarte clară: că îşi doreşte să promoveze cât mai mulţi tineri, dar să se ţină cont de cei cu experienţă.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: