Maioreanu vrea funcţie, dar rămâne cu susţinerea

Andrei Maioreanu îşi dorea funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, dar s-a ales doar cu susţinere politică din partea celor de la PSD Gorj. Postul a fost dat de premierul Ponta unui om de afaceri din Iaşi. Conducerea partidului spune că Maioreanu este ofertat pentru alte funcţii în cadrul Guvernului şi că îl vor sprijini în demersurile sale.

Conducerea Partidului Social Democrat de la Gorj şi-a dorit ca postul de secretar de stat la Ministerul Energiei să-i revină însă planurile i-au fost date peste cap, pe post fiind numit milionarul ieşean Maricel Popa. Rămas fără post, Andrei Maioreanu spune că nu este dezamăgit şi dă de înţeles că va primi în curând un post de conducere la minister. „Nu sunt dezamăgit, apreciez modul în care am fost susţinut de organizaţia de la Gorj, o susţinere bună atât din partea liderilor cât şi a colegilor din teritoriu şi celor care fac parte din departamentul politici industriale de la Gorj şi cel de la nivel naţional. Nu mi-am făcut neapărat un obiectiv din a ajunge în Ministerul Energiei. Mai devreme sau mai târziu sunt convins că eu şi poate alţi colegi vom reuşi să fim într-o zonă de decizie finală şi sunt sigur că lucrul acesta se va întâmpla curând”, a declarat Andrei Maioreanu.

Florin Cârciumaru, liderul social-democraţilor gorjeni, spune că Andrei Maioreanu este ofertat pentru alte funcţii în cadrul Guvernului. „Are şi alte oferte. Nu pot să spun despre ce oferte este vorba, pentru că nici dânsul nu mi-a spus la telefon. Are deci mai multe oferte iar eu i-am promis toată susţinerea şi sprijinul nostru de la Gorj pentru a ocupa o funcţie la nivel de Guvern”, a precizat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: