Maksumici şi Vranjikovici nu mai au contract cu Pandurii

Jucătorii de la Pandurii s-au reunit ieri pentru ultima dată în acest an, fiind posibil ca unii dintre ei să nu mai revină la reunirea lotului din ianuarie. Cu siguranţă nu vor mai reveni după vacanţă bosniacii Maksumici şi Vranjkovici care nu l-au convins pe antrenor şi nu mai au contract cu Pandurii.

La şedinţa de ieri jucătorii au primit din partea preparatorului fizic un program de pregătire pentru vacanţă şi li s-a comunicat şi programul pentru anul viitor. Jucătorii care au lipsit ieri de la ultima întâlnire cu lotul, Vranjkovic, Maksumic, Nasser Menassel, Vranjes şi Hidişan sunt o parte dintre cei de care echipa se va despărţi.  

Le-au expirat contractele

Aduşi de la Dinamo în acest tur, bosniacii Maksumici şi Vranjikovici nu mai au contract cu Pandurii aceştia semnând doar până în luna decembrie. Grigoraş a spus ieri că nu are o listă neagră dar ştie că cei doi nu mai au contract cu echipa: „Nu e nici o listă neagră dar vor fi 6-7 jucători dintr-un lot foarte mare care pleacă. Nu i-am anunţat pe cei care vor pleca pentru că trebuie să discut mai întâi cu domnul Condescu. În principiu se ştie, o să fie anunţaţi în această săptămână. Deja se ştie că nu s-au mai prelungit contractele lui Vranjkovici şi Maksumici”.

Nasser pleacă la U Cluj

Alături de cei doi, pe lista respectivă se află şi Nasser care a spus ieri că va merge la U Cluj, Petre Grigoraş confirmând deja faptul că Nasser va rezilia contractul cu Pandurii. „Sunt în discuţii cu Universitatea Cluj şi probabil că din retur voi juca acolo”, a precizat mijlocaşul care nu a dorit să meargă la întâlnirea cu ceilalţi colegi de la Pandurii. În cazul lui Hidişan nu s-a făcut nici o declaraţie publică jucătorul fiind încă accidentat după ultimul meci în care a evoluat acesta fiind şi motivul absenţei sale.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: