Mama a doi copii are nevoie de ajutor

O tânără mamă din Prigoria are mare nevoie de ajutor financiar după ce a fost diagnosticată cu leucemie, o formă gravă și galopantă a acestei boli. Face tratament și va avea nevoie de un transplant de măduvă, pe care este posibil-dacă va strânge banii necesari-să îl facă la o unitate medicală din străinătate. Acasă o așteaptă cu dor cei doi copilași!

Rodica Sovîi are 37 de ani și este mama a doi copii minunați. Femeia locuiește alături de familia sa în comuna Prigoria, iar copiii sunt lumea ei! Vestea că are leucemie le-a zdruncinat puternic liniștea sufletească și zi de zi, cei din familia Sovîi se gândesc la soluții pentru a strânge banii necesari intervențiilor medicale la care va fi supusă Rodica.

În prezent, Rodica este sub tratament specific cancerului și luptă din răsputeri să depășească această perioadă foarte grea. Copiii săi îi duc dorul în fiecare minut, perioada sărbătorilor de iarnă ce stau să vin va fi una tristă. Soțul și părinții Rodicăi sunt disperați. Au apelat la prieteni și cunoștințe și încearcă să facă rost de bani.


Conturile în care puteți face donații sunt următoarele:
RO57BTRLEURCRT0061719801 CONT IN EURO
RO11BTRL02001201617198XX CONT IN LEI
Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele Sovîi Rodica

Vizualizări: 4,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: