Mamă condamnată la 18 ani de închisoare după ce și-a omorât bebelușul pentru că plângea

Tânăra de 25 de ani, din județul Olt, care și-a ucis fiica de două luni pentru că plângea a fost condamnată la 18 ani de închisoare. Crima a șocat, în urmă cu un an, întreaga țară. Femeia, de origine din Lituania, și-a ucis fiica de doar două luni pentru că plângea.

Magistrații de la Tribunalul Olt au condamnat-o pe tânără, de origine lituaniană, la 18 ani de închisoare. Sentința poate fi atacată cu apel, scrie Adevărul.

În fața judecătorilor, tânăra lituaniană a declarat că în timp ce se afla singură cu copiii săi acasă, fetiţa a început să plângă, a luat-o în braţe şi pentru că nu s-a calmat, s-a enervat foarte tare. ”Nu am mai văzut nimic”, a declarat tânăra, care a recunoscut apoi că a zdruncinat-o pe fetiţă cu intensitate, fără să poată aproxima de câte ori, după care, în timp ce o ţinea de trunchi, a lovit-o cu putere cu spatele de marginea pătuţului ei, care este din lemn.

Mama de 25 de ani a mai declarat că a recurs la acest gest, pentru că, după ce a născut-o pe fetiţă şi au venit acasă, ”am simţit că are ceva, dar nu ştiu ce. Nu mai suportam când auzeam că un copil plânge”, a declarat femeia.

Anchetatorii au mai aflat că, înainte de crimă cu aproximativ o lună, fetiţa a fost dusă la spital cu o vânătaie la cap şi suspiciuni de agresiune. Femeia a scăpat atunci de acuzaţii după ce a spus că fetiţa a căzut din pat pentru că fratele mai mare i-a tras perna de sub cap.

Vizualizări: 2,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: