Managerul CE Oltenia, în concediu. Cine îi ţine locul!

Ionel Ilie, managerul CE Oltenia, va pleca în concediu pentru o săptămână. A decis să facă o vizită în Germania, acolo unde locuieşte de ani buni, fiul său. La cârmele unităţii vor rămâne ceilalţi  directori din Directorat, care nu au restricţii impuse de organele de cercetare, adică Ovidiu Bălăcescu şi Klaus Leiders.

 Ionel Ilie va pleca în concediu de săptămâna viitoare. Managerul CE Oltenia va profita pentru a-și vizita fiul care locuiește în străinătate. Solicitarea sa de a pleca în concediu a fost avizată de supraveghetori. "Vreau să plec săptămâna viitoare în concediu. Nu am mai luat concediu de 2 ani. Vreau să merg să-mi văd băiatul din Germania. Soția vrea neapărat să-l vadă. Nu l-am mai văzut de mult timp", a declarat Ionel Ilie.

Managerul CE Oltenia a spus că Directoratul va rămâne la conducerea companiei pe perioada în care se află în concediu de odihnă dar fără să dea un nume în particular. "Directoratul este compus din 5 membri", a spus managerul CE Oltenia.

În cele 5 zile cât Ilie va lipsi nu va fi organizată nicio ședință de Directorat. Deciziile urgente vor putea fi semnate de cei trei membri ai Directoratului în activitate, respectiv Klaus Leiders, Daniel Antonie și Ovidiu Bălăcescu. Acesta din urmă se află săptămâna aceasta în concediu de odihnă.  

Vizualizări: 3,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: