Managerul privat de la spital va avea acelaşi salariu ca actualul director

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a confirmat faptul că în cel mai scurt timp Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu va avea management privat. Călinoiu a subliniat faptul că valoarea noului contract de management privat nu va depăşi valoarea actualului contract.

Vom avea management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Afirmaţia a fost confirmată şi de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj care a menţionat că în prezent se lucrează la caietul de sarcini în vederea demarării procesului de achiziţie publică. „Este vorba mai degrabă de o externalizare a conducerii pentru că altfel lumea ar înţelege că vom vinde spitalul. În prezent se lucrează la caietul de sarcini după care spre sfârşitul lunii să-l anunţăm pe sistemul electronic de achiziţii publice. Este cea mai bună soluţie pentru a putea avea şi noi acte medicale de calitate. Eu am văzut acest lucru în ţară şi în străinătate şi vreau să vă spun că a dat roade fără a fi probleme”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Salariu de aproape opt mii de lei lunar

Managerul care va veni la cârma Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu va avea acelaşi salariu ca actualul director, adică în jur de opt mii de lei lunar, spune Ion Călinoiu. Interesant este că acesta le taie elanul din start celor din spital, care ar fi brut să participe. „Valoarea contractului de management privat nu va depăşi valoarea actualului contract. Eu continui să cred că nici un manager din interior nu va putea vreodată să ofere serviciile medicale corespunzătoare pentru că nu se poate”, a declarat Călinoiu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: