Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de biciclişti, la Transalpina Bike Fest Rânca

Circa 250 de biciclişti din toată ţara s-au înscris până în prezent la evenimentul Transalpina Bike Fest Rânca, aflat anul acesta la prima ediţie. Înscrierile se pot face până în ziua de debut a evenimentului, inclusiv pe site-ul transalpinabikefest.ro

Manifestările, organizate de primăria municipiului Târgu Jiu şi Asociaţia Trix Bike, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Gorj, vor debuta vineri, 28 august, când participanţii sunt aşteptaţi să sosească pe platoul de la Rânca şi să se înscrie la concursuri. De la orele 18 va avea loc un spectacol susţinut de Dj Westman, urmat de o reprezentaţie a cunoscutului folkist Emeric Imre. Sâmbătă, 29 august, de la orele 10 la orele 19 vor avea loc concursuri de biciclete şi decernarea premiilor. De la orele 19, participanţii au fost invitaţi de organizatori la o cină ciobănească tradiţională, iar mai apoi la un concert de muzică rock susţinut de Trooper şi Iris, la spectacol luând parte şi Cristian Minculescu.

transalpina_bike

Seara se va încheia cu un concurs de dans. Duminică, 30 august, participanţii la concursurile de la Rânca vor pleca spre Târgu Jiu. Se va forma un grup ce va pleca în caravană pe traseul Coloana Fără Sfârşit - Calea Eroilor - Parcul Central-centrul comercial Shopping City Târgu Jiu - Piaţa Prefecturii. Autorităţile locale din Târg Jiu spun că, în funcţie de cum va evolua ediţia din acest an a evenimentului Transalpina Bike Fest Rânca, vor decide dacă şi anul viitor vor mai organiza o a doua ediţie. "Sunt 14 propuneri de concursuri care vor avea loc. Se vor desfăşura concursurile chiar acolo unde vor avea loc şi concertele, este vorba de intrarea în staţiunea Rânca. Vor fi concursuri de îndemânare cu bicicletele, de tracţiune pe două roţi, concursuri pe care bicicliştii probabil le-au văzut în ţară", a declarat Adrian Tudor, viceprimar al municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: