Manta: Cârciumaru are viitor în PSD

Afirmație aproape amuzantă a lui Claudiu Manta, susținut de PSD Gorj pentru un post de deputat, la adresa lui Florin Cârciumaru, cel scos pe linie moartă de partid. Manta a spus marți la Impact TV că Florin Cârciumaru are... viitor în PSD.

Potrivit unor surse politice, Cârciumaru a fost deja ofertat de Pro România pentru a candida la Senat în județul Gorj. Acesta ar putea rupe din voturile PSD, care îl susține pe fostul prefect Rujan pe locul eligibil de la Senat.

Lupta la senat va fi extrem de interesantă, pentru că și Alianța USR PLUS ar putea rupe din voturi, candidat fiind Corneliu Răducan Morega - rudă cu primarul PSD din Motru, dar și PMP, care potrivit unor surse va propune candidatura fostului manager al CE Oltenia, Sorinel Boza. Cu atâția jucători grei, nici pentru Rujan (PSD), nici pentru Iordache (PNL), lupta nu va fi dinainte câștigată.

Claudiu Manta crede însă că Florin Cârciumaru nu va face greșeala de acum patru ani a lui Ion Călinoiu, care a candidat atunci independent și a rupt trei mii de voturi de la PSD. “Este greu să te situezi în afara echipei. Dânsul a recunoscut că a făcut o greșeală atunci, a revenit în cadrul echipei”, a spus Manta. “Eu sunt convins că la fel se va întâmpla cu Florin Cârciumaru, cred că nu va pleca, pentru că are viitor în PSD”, a completat Claudiu Manta. (A.A.)

Vizualizări: 2,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: