Manţog a comentat încercările de schimbare de la CE Turceni

Democrat-liberalul Ionel Manţog a făcut aseară la Gorj Tv o serie de declaraţii după toate schimbările de la nivelul partidului. Manţog a comentat şi nenumăratele încercări ale conducerii CE Turceni de a-l schimba din funcţia de director economic al companiei.

De la impunerea senatorului Ion Ruşeţ în fruntea PDL Gorj discuţiile dintre membrii partidului nu mai contenesc. Prima măsură a senatorului a fost aceea de a-l îndepărta pe Manţog din Comisia de Desfăşurare a Alegerilor din partid.

Mai mult, în ultima perioadă, aproape săptămânal există încercarea de a-l schimba pe acesta şi din funcţia de director economic la CE Turceni.

La CE Rovinari schimbările au şi reuşit, iar trei persoane din PDL au fost înlocuite din funcţie cu pesedişti.

Manţog: „Voi lua eu o decizie“

„CE Turceni a avut o evoluţie foarte bună în perioadă de criză, cele mai mari transformări“, a declarat Manţog atunci când a fost întrebat despre încercarea de a-l schimba.

Acesta a mai spus că dacă colegii lansează astfel de idei se gândeşte să le facă pe plac. „E posibil să iau eu o decizie pentru că dacă sunt colegi de-ai mei care lansează astfel de zvonuri...Lucrurile sunt foarte clare, nu am stat într-un post rugându-mă de cineva“, a spus Manţog.

Întrebat cine doreşte schimbarea sa din funcţie, Marin Condescu, Octavian Graure sau Ion Ruşeţ, Manţog a răspuns: „N-ar fi îndreptăţiţi să facă acest lucru. Ruşeţ este senator, nu mai spun cât la sută datorită mie, Graure director la Turceni la fel...Faptul că ei se comportă aşa arată diferenţa dintre mine şi ei“.

Fostul preşedinte al PDL Gorj a amintit că nu ar fi o tragedie schimbarea din funcţie, mai ales că a mai trecut o dată prin această situaţie. În mandatul lui Eugen Davidoiu, Manţog a fost destituit din funcţie. La vremea aceea au fost daţi afară şi alte persoane apropiate acestuia, Cosmin Popescu sau Dan Gavrilescu. „Toată lumea ştie că atunci când dl Davidoiu a fost pus director eu mi-am spus părerea despre echipă şi am spus că vor fi probleme. Poziţia de atunci m-a costat desfacerea contractului de muncă. Am stat un an pe tuşă“, a spus acesta.

A continuat şi a povestit despre cum i s-a propus să revină al SNLO. „Un lider sindical a propus o întâlnire între mine şi Davidoiu, care mi-a spus ... poţi să te întorci la serviciu.. Dar mai erau şi alţii în situaţia mea. Am cerut să-i reangajeze. Păi cum puteam eu să mă mai uit în ochii lui Cosmin sau Dan Gavrilescu“, a explicat Manţog.

Directorul a comentat şi schimbările de la CE Rovinari. „Ceea ce s-a întâmplat la Rovinari nu e în regulă. Se va pune în discuţie faptul că PDL  a susţinut oameni necorespunzători. Nu e aşa“, a încheiat acesta.

„Pe ce au bătut palma?“

Manţog nu a vrut să comenteze prea mult înţelegerea dintre deputatul Severus Militaru şi senatorul Ion Ruşeţ pentru şefia PDL Gorj.

„Nu pot să spun că m-a surprins. Despre Militaru aveam ceva semnale de mai mult timp, aşa că nu am fost foarte surprins. Dar eu nu am văzut un program.. Pe ce au bătut palma?“, se întreba acesta.

ORGANIGRAMĂ

Ieri ar fi trebuit pusă în discuţie schimbarea lui Ionel Manţog de la CE Turceni, însă organigrama cu toate cele 20 de modificări nu a mai fost pe ordinea de zi.

CANDIDATURI

Înţelegerea dintre cei doi parlamentari nu le este pe plac unora dintre primari, care s-au coalizat. Un exemplu ar fi primarul de Turburea Ion Bârcă. Acesta a spus că până pe 6 martie va lua ă decizie privind o eventuală candidatură.

Oricum, Militaru va candida pentru prim-vicepreşedinte, iar Ruşeţ pentru preşedinte.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: