Manţog consideră „bunicel” scorul electoral al PDL Gorj

Ionel Manţog, conducătorul campaniei electorale a PDL în Gorj, apreciază rezultatele electorale ale filialei ca fiind bunicele. Manţog afirmă că filiala şi-a stabilit obiectivele propuse iniţial, deşi procentele din 30 noiembrie puteau fi mult mai bune. Obiectivele iniţiale ale organizaţiei au fost acelea de a avea doi deputaţi şi un senator, rezultate care au şi fost realizate după redistribuirea voturilor.

Manţog spune că scorul electoral al PDL Gorj putea fi şi mai bun dacă primarii filialei se mobilizau şi susţineau mai mult candidaţii. Acesta a menţionat că în localităţile conduse de primarii de o anumită culoare politică, inclusiv portocalie, au avut câştig de cauză candidaţii altor partide, primarii având proprii candidaţi pe care i-au susţinut. Liderul democrat-liberal spune că în filială va avea loc o analiză a rezultatelor obţinute pentru ca „trădătorii să fie uşuiţi” cât mai repede.

PDL Gorj ocupă locul 21 din cele 43 de organizaţii ale partidului, scorul din 30 noiembrie fiind mult mai bun decât la rezultatele de la alegerile locale din iunie. Filiala a avut un scor electoral apropiat de rezultatul final obţinut de partid la nivel naţional.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: