Manţog: PSD l-a impus pe Angheloiu pentru Consiliul Judeţean

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Radu Angheloiu a declarat că va respecta decizia luată de PNL, adică aceea de a colabora pe plan local cu PDL. Angheloiu  a amintit totuşi de acordul semnat la nivel central prin care PNL colabora cu PSD. Acelaşi lucru a fost amintit şi de democrat-liberalul Ionel Manţog, care a spus că Angheloiu a fost impus în funcţia pe care o deţine, mai degrabă de PSD decât de PNL.

În urma negocierilor dintre cele două partide, PDL şi PNL, Angheloiu mai poate rămâne vice la Consiliu Judeţean doar dacă partidul său îl mai vrea. Ionel Manţog a declarat că postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj va reveni sigur PNL-ului dacă negocierile vor evolua bine. „Dacă reuşim să ajungem la o înţelegere cu PNL şi apoi cu PRM pentru a forma majoritate, postul va reveni cu certitudine PNL-ului. Acum, nu mai e treaba Partidului Democrat Liberal dacă PNL susţine sau nu pe Angheloiu“, a declarat Ionel Manţog la Radio Infinit.

Acesta a adăugat că Angheloiu este mai apropiat de PSD. Manţog a explicat că în momentul în care la guvernare au ajuns PSD şi PNL, pesediştii chiar au refuzat nume date de liberali pentru postul de vicepreşedinte impunându-l pe Radu Angheloiu. „Eu nu am nimic cu Radu Angheloiu atâta timp cât respectă programul nostru şi facem ceva pentru acest judeţ, dar cred că este mai apropiat de PSD şi când spun asta mă bazez pe ce s-a întâmplat atunci când a fost numit. PSD l-a impus pe Angheloiu“, a încheiat Manţog

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: