Manu Tomescu explică de ce nu merge la București să protesteze

Sindicalistul Manu Tomescu a explicat de ce nu se poate alătura salariaților sau foștilor angajați care au anunțat că vor protesta la București, săptămâna viitoare. 

Cel care a anunțat că va intra în greva foamei alături de alți mineri și energeticieni este Nicu Bunoaica. El a ieșit la pensie în urmă cu câteva luni.

 Într-o transmisiune pe Facebook, Manu Tomescu a explicat că va fi la serviciu, marți, când s-a anuntat protestul la București. În plus, a arătat cu degetul spre cei care au făcut anunțul că vor intra in greva foamei. Le-a reproșat că nu au fost alături de el în Piața Prefecturii să protesteze pentru aplicarea Legii 197.

„Nu critic aceste proteste, este foarte bine că aceşti oameni şi le asumă, dar să nu arate cu degetul spre noi! Eu sunt sindicalist iar pe mine, pe Constantin Mitrescu, ne sună 100 de oameni cu 100 de alte probleme. Dintre noi am început să ne rupem, nu mai avem răbdare să facem acţiuni comune, am luat-o pe persoană fizică. Unii spun de ce nu ies ăştia? Păi, lucrez şi eu în ture, chiar dacă sunt sindicalist, sunt unul din producţie. Nu putem fi la cheremul vostru că vrea Bunoaica să facă marţi protest! Păi, eu sunt în tură, Bunoaica a ieşit la pensie. Amintesc că spunea că Legea nr.74 este bună. Acum, când vor muşchii lui Bunoaica, trebuie să fie Tomescu lângă el, că dacă nu vine e corupt!” a spus Tomescu.

Vizualizări: 1,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: