Marcel Ciolacu și-a întâlnit mătușa și verii din Gorj. Dâncu, discurs în fața casei lui Brâncuși!

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut o vizită de campanie în județul Gorj. O primă oprire a avut loc în fața Primărie Bălești, acolo unde a fost primit cu pâine și sare. Tot aici, Ciolacu a fost întâmpinat de rudele sale, câțiva veri și o mătușă. Liderul PSD își are originile în Gorj, iar la Bălești a copilărit.

După vizita la primăria din localitatea gorjeană, Ciolacu a mers să viziteze serele unui tânăr agricultor din Bălești. Social-democratul s-a arătat interesat de munca depusă de fermier.

”Îl felicit pe acest tânăr. Se vede că a muncit, iar astfel de oameni trebuie promovați. Este o afacere de familie, este un lucru foarte bun. O să vorbesc cu domnul ministru Daea și sunt o să venim cu o inițiativă legislativă în acest sens”, a spus Ciolacu, făcând referire, desigur, la fostul ministru al Agriculturii.

Marcel Ciolacu a mai fost dus și la Casa Memorială ”Constantin Brâncuși” de la Hobița. Acesta a stat de vorbă cu primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, iar mai apoi a susținut o conferință de presă. Ciolacu nu a vrut întrebări politice la Hobița. ”Nu vrem să politizăm acest eveniment. Brâncuși merită respectul nostru", a spus acesta.

Ciolacu a ajuns la Gorj însoțit și de Vasile Dâncu, profesor și președinte al Consiliului Național al PSD. Acesta a ținut un scurt discurs în fața casei titanului de la Hobița.

”Să ajung în această localitate a fost un vis de-al meu. Am mai fost când eram elev la Rovinari, la muncă patriotică. Domnul primar va fi primul printre cei care îi vom invita la Consiliul Național, departamentul pentru cultură. Ce am văzut aici pe mine m-a șocat. Am văzut multă creativitate. De exemplu, în New York, când este o expoziție Brâncuși, oamenii se programează cu mult timp înainte. Aici poate fi un loc de atracție europeană”, a spus Vasile Dâncu.

”Excursia” s-a finalizat cu o plimbare pe centrul pietonal din municipiul Târgu Jiu. Aici, liderul PSD nu prea a avut parte de prea multă afecțiune de la târgujieni, iar după câteva minute de plimbare la ceas de seară, Ciolacu s-a urcat în mașină și a plecat spre București.

Alături i-au stat: Mihai Weber (liderul PSD Gorj), Cosmin Popescu (președintele CJ Gorj), Florin Cârciumaru (senator), Ciprian Florescu (Candidat PSD la Primăria Târgu Jiu), dar și alți membri ai formațiunii politice.

Vizualizări: 2,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: