Marcel Romanescu explică de ce este tentat de PP-DD

Marcel Romanescu a explicat ieri la TV Sud de ce este tentat de o candidatură la Senat din partea PP-DD Gorj. Romanescu a spus că ar dori să îi demonstreze lui Ion Ruşeţ, preşedintele PD-L Gorj, că rezultatul din 2008 pe care l-a obţinut în lupta cu Victor Ponta nu a fost unul întâmplător.

Deşi părea că oscilează între PNL şi Forţa Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu, fostul subprefect Marcel Romanescu a declarat ieri că are şi alte opţiuni. Romanescu pare tentat de o candidatură la Senat din partea PP-DD, pe colegiul reprezentat acum de democrat-liberalul Ion Ruşeţ. Romanescu recunoaşte că nu are o ofertă din partea partidului lui Dan Diaconescu, având doar discuţii cu unii reprezentanţi ai acestui partid. „Recunosc că am avut discuţii cu diverşi lideri, cum ar fi Ilie Petrescu, cu care am vorbit despre posibilitatea ca acest partid să aibă candidaţi puternici pe toate cele şase colegii de deputaţi, dar şi pe cele două de senat. Dar, nu pot spune că am ofertă din partea acestui partid”, a spus Romanescu.

Marcel Romanescu a crescut ca politician în PD-L, partid în care nu se mai simte dorit. „Domnul Ruşeţ spunea că eu în 2008 am venit pe un val de creştere a partidului şi de aici rezultatul de peste 30% în lupta cu Victor Ponta. Mi-aş dori să îi fiu contracandidat acum, ca să îi demonstrez că nu a fost un rezultat întâmplător”, a spus Marcel Romanescu.

PP-DD, dorit de mai mulţi candidaţi

Nu numai Marcel Romanescu îşi doreşte să fie candidatul PP-DD în Gorj. Şi fostul prefect de Gorj Liviu Andrei, acum subprefect de Bucureşti, i-a făcut o vizită lui Dan Diaconescu, pentru a obţine o candidatură la Senat.

La Camera Deputaţilor ar putea candida Cosmin Popescu, deputat în prezent pe Colegiul 3, dar şi primari precum Marian Rotaru de la Leleşti sau Sorin Bucurescu de la Slivileşti, care sunt acum la PSD, dar declară public că vor să candideze de la partidul lui Dan Diaconescu.

Liderii PP-DD Gorj nu au confirmat până acum nici un fel de discuţii, spunând că spre finalul acestei luni vor fi anunţaţi cei opt candidaţi ai formaţiunii.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: