Marin Ciumag, la concurs pentru şefia Finanţelor

Actualul şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj, Marin Ciumag, şi-a depus candidatura pentru a conduce şi de aici înainte instituţia. Concursul va avea loc la mijlocul acestei luni la sediul ANFP şi deocamdată nu există contracandidat. În paralel, va avea loc şi concursul pentru ocuparea postului de şef administraţie adjunct pe departamentul inspecţie fiscală.

Marin Ciumag a declarat presei că este interesat să managerieze în continuare Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj. Acesta ocupă în prezent postul prin delegare, de la reorganizarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj prin pierderea personalităţii juridice. Concursul trebuia să aibă loc iniţial în data de 30 decembrie 2013, însă a fost reprogramat. “Este amânat pentru data de 14 ianuarie, proba scrisă. Interviul, după aceea. Eu zic că sunt pregătit. Din informaţiile mele nu mai sunt şi alţi contracandidaţi”, a declarat Marin Ciumag.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs doar postul ocupat în prezent prin delegare de Alin Goleanu, acela de şef administraţie adjunct – inspecţie fiscală. Mai sunt şi alţi directori adjuncţi în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj care ocupă postul prin delegare, funcţii pentru care încă nu a fost organizat un concurs.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: