Marius Borcan: “Este exclusă candidatura mea la parlamentare”

Conservatorii gorjeni şi-au pus mari speranţe în vizita de astăzi a şefului de la nivel central. Daniel Constantin, preşedintele PC, se va întâlni atât cu membrii  partidului său de la Gorj, cât şi cu liderii USL. Marius Borcan, şeful conservatorilor gorjeni, spune că se vor purta atât discuţii în vederea obţinerii unui Colegiu, cât şi negocieri pentru funcţiile de conducere de la instituţiile deconcentrate.

Marius Borcan, preşedintele PC, spune că se va lupta să obţină un post de deputat, dar nu pentru el. “Am cerut special ca domnul preşedinte să vină la Târgu Jiu pentru a rezolva anumite probleme. Ceea ce mă interesează în acest moment este să obţin un Colegiu. Îi voi cere acest lucru şi mă voi lupta pentru el. În momentul de faţă, este exclusă candidatura mea la alegerile parlamentare”, a declarat Marius Borcan.

Acesta nu a confirmat însă zvonul potrivit căruia un Colegiu de la Gorj este promis unei persoane cu o funcţie importantă în Bucureşti. “Nu pot să spun încă pe cine vom susţine pentru Colegiu, însă vă asigur că nu mă zbat pentru mine. Important este ca Partidul Conservator să aibă reprezentant în Camera Deputaţilor”, a mai precizat Borcan.

Şeful conservatorilor gorjeni spune că în cadrul discuţiilor dintre Daniel Constantin şi liderii USL de la Gorj vor exista negocieri şi pentru funcţiile de conducere de la instituţiile deconcentrate. “Prin protocolul USL ne revine un procent de 10% din funcţiile de conducere de la deconcentrate. În cadrul discuţiilor pe care le va avea domnul preşedinte cu ceilalţi parteneri din USL se va pune problema de negociere. Avem oameni bine pregătiţi în toate domeniile. Putem ocupa funcţii de conducere în învăţământ, sănătate sau administraţie”, a menţionat Borcan.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: