Martinovic a primit cadou de ziua lui un antrenament mai greu

Martinovic împlineşte în aceste zile un an de când se află la Pandurii Târgu Jiu. Fundaşul sârb a sărbătorit în aceste zile împlinirea a 25 de ani prin muncă, ieri fiind singurul jucător care a evoluat timp de 90 de minute. Acesta pare să fi fost cadoul de ziua sa, deşi Martin – cum îi spun colegii, ar fi preferat să primească o zi liberă de ziua sa. Din păcate a primit un antrenament mult mai greu, pe plajă, şi doar o după-amiază liberă.

Reporter: Martin cum a fost anul acesta de ziua ta, ai sărbătorit?

Novak Martinovic: Cred că n-am mai sărbătorit ziua mea de zece ani, pentru că am fost mereu în cantonamente. Cu familia nu cred că am mai fost de ziua mea de când eram mai mic pentru că în fiecare am sunt în Antalia sau în alte locuri de cantonament şi nu pot fi cu familia. În urmă cu un an am fost în probe la Pandurii, eram aici în Antalya la  Hotel Srea, apoi am mers câteva zile acasă şi m-am întors să semnez cu Pandurii.

Rep.: Dar vei sărbători probabil acasă cu familia....

N.M.: Când merg înapoi acasă, pe 8-9 februarie voi merge cu părinţii şi cu prietena mea la restaurant şi atunci vom sărbători. Aici nu se poate pentru că am avut antrenament dimineaţa şi doar după-amiază am fost liber să merg în oraş. Dar pot spune că am avut noroc să mergem la cumpărături. Am primit cadou un antrenament pe plajă, dar asta e viaţa de fotbalist, m-am obişnuit.

Rep.: Cum e programul de pregătire de aici şi cum te simţi?

N.M.: Avem aici două antrenamente pe zi. După cantonamentul de la Rânca şi cel de aici sunt puţin obosit dar e normal. Ne pregătim tot mai mult în fiecare zi dar asta ne va prinde bine în campionat. Chiar dacă e acum puţină oboseală, asta ne va prinde bine în campionat. S-a acumulat oboseală dar ne apropiem de final şi ne va fi din ce în ce mai bine. Dacă în aceste zile suntem obosiţi, în campionat ne va fi tot mai bine. Avem în fiecare zi câtre două antrenamente, în fiecare zi alergăm şi e greu, mai uşor e la meciuri. Eu am jucat în jur de 70 de minute şi nu cred că sunt încă în formă maximă dar voi fi după ce încheiem pregătirea. Noi acumulăm acum şi forma în care vom fi se va vedea la primul meci cu Astra.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: