Martinovic, la Steaua oferit la schimb cu patru jucători

Pe lista jucătorilor care au părăsit Pandurii pentru formaţii din Liga I s-a mai adăugat în week-end şi numele sârbului Novac Martinovic. Fundaşul central avea referinţe foarte bune pentru ultimul sezon cu Pandurii, apărarea fiind punctul forte al gorjenilor. Lăudat de fostul antrenor Sorin Cârţu, Martinovic a fost solicitat de Victor Piţurcă la Steaua şi transferul fiind deja perfectat.

Sârbul s-a prezentat deja sâmbătă la Steaua şi a plecat în Austria cu lotul lui Victor Piţurcă, fiind cel de-al treilea „pandur” care ajunge la formaţia bucureşteană. Steaua i-a luat deja de la Pandurii pe Păcurar şi Stanca, toţi cei trei pregătindu-se de ieri sub comanda lui Piţurcă la Bad Gastein.

Martinovic va semna un contract pentru trei ani cu Steaua după cum a precizat preşedintele CA de la Pandurii.  „Ne-am înţeles cu cei de la Steaua pentru un transfer al lui Novac Martinovic şi va semna cu Steaua pentru următorii trei ani”, a declarat Marin Condescu precizând că în schimbul lui Martinovic Steaua va oferi clubului din Târgu Jiu patru jucători cu care antrenorul Marius Baciu urmează să discute în perioada următoare: „În cazul lui Martinovic am ajuns la un acord pentru un schimb de jucători. Antrenorul Baciu urmează să discute cu jucătorii pe care Steaua îi poate oferi şi vom vedea de ce are nevoie el la echipă şi care dintre ei îşi vor da acordul pentru că nu îi putem lua fără acordul acestora.  Este vorba de Vâtcă, Onicaş, Tudose şi Ninu”.

Cârţu îl laudă pe Martinovic

Pandurii a avut a cincea apărare din Liga I şi cu toate acestea a retrogradat. Totuşi aspectul nu a fost pierdut din vedere de echipele din prima ligă care s-au bătut pe apărătorii de la Pandurii. Toată linia de fund şi portarul Stanca a avut oferte dar nu s-a renunţat încă la toţi fundaşii. Martinovic a avut referinţe foarte bune de la fostul antrenor al Pandurilor, Sorin Cârţu, care a precizat că are toate caracteristicile unui sârb, dârzenia şi combativitatea sa fiind principalele sale atuuri: „Martinovic e un fundaş central care îşi îndeplineşte foarte bine rolul de apărător. Este de o mare combativitate, are detentă bună şi plasament bun. Loveşte balonul cu ambele picioare şi nu are un complex de inferioritate faţă de adversari. E devotat pentru interesul echipei din minutul 1 până în minutul 90. Joacă la sacrificiu, iar în momentul în care pune mâna pe tricou, cu greu mai renunţă la el, dar rămâne de văzut cum va fi concurenţa".

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: