Matei, nominalizat la Gala Fotbalului Profesionist din România

Clubul Pandurii a primit invitaţia de a-şi trimite reprezentanţii la Gala Fotbalului Profesionist din România. Evenimentul care va ava loc la Bucureşti astăzi se va bucura de participarea oamenilor de fotbal, oficiali LPF şi FRF, preşedinţi, antrenori, arbitri dar şi jucători care au fost nominalizaţi pentru diversele categorii la care se vor acorda premii. Printre premianţii acestei gale s-ar putea număra şi tânărul Gabriel Matei de la Pandurii, jucătorul fiind invitat printre nominalizaţii acestei gale.

Clubul Pandurii va avea patru reprezentanţi la Gala Fotbalului care va avea loc în această seară. Au fost invitaţi să ia parte la gală preşedintele Marin Condescu, preşedintele executiv Eugen Pârvulescu şi antrenorul Petre Grigoraş. Alături de cei trei oficiali a fost invitat şi tânărul fundaş Gabriel Matei. „Este o invitaţie care ne onorează şi vom fi acolo. Ne bucurăm că Liga Profesionistă s-a gândit să organizeze acest eveniment. Va fi o gală foarte reuşită atâta timp cât este organizată de Mitică Dragomir. Este o gală de înaltă ţinută”, a precizat  preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Nu ştie de ce a fost invitat

Fundaşul Gabi Matei se bucură şi el că a fost remarcat şi invitat la această gală fiind onorat totodată pentru că va fi într-o companie selectă: „Mă bucur pentru că am fost invitat la această ceremonie alături de alţi tineri de perspectivă, cred că va fi un eveniment deosebit. Pentru mine e bine că am fost invitat şi mă onorează să fiu prezent acolo alături de mari fotbalişti care vor veni, cu siguranţă vor fi invitaţi toţi antrenorii şi preşedinţii de club. N-am mai luat parte  la astfel de evenimente dar cred că va fi ceva interesant”. Deşi nu ştie exact pentru ce a fost el invitat la eveniment, Matei crede că munca sa de la Pandurii l-a propulsat, iar faptul că a avut continuitate şi a fost la un pas de a fi integralist l-au ajutat să ajungă şi la echipa naţională: „Am primit invitaţia la club şi nu mi s-a spus exact despre ce este vorba acolo dar probabil că m-au urmărit la meciuri cei care m-au nominalizat şi au încredere în mine. Invitaţia mă motivează şi mai mult, la fel ca şi convocarea la naţionala de tineret. Eu m-am bucurat la Pandurii şi de atenţia antrenorilor care au avut încredere în mine şi m-au folosit meci de meci”.  Deşi nu are decât 20 de ani, Matei are încredere în forţele sale şi chiar a mărturisit că se aştepta să joace titular la echipa din Târgu Jiu pentru că s-a pregătit foarte bine. „Pentru asta mă pregătesc şi cred că se poate realiza ceea ce doreşti prin muncă şi prin atitudine la jocuri şi la antrenamente”, spune tânărul fundaş care a fost la un pas de a fi integralist în tur.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: