Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Maxim pleacă în Belgia ?

După Grigoraş...potopul! Maxim şi ceilalţi panduri n-au primit deloc bine vestea plecării lui Grig şi îşi pun semne de întrebare în privinţa viitorului lor la Tg-Jiu. Acum că Grigoraş a plecat, nimic nu îl mai împiedică pe Condescu să-şi vândă vedetele pe bani grei. Poate doar obiectivul european anunţat de şeful pandurilor, obiectiv a cărui veridicitate o vom afla cât de curând. Primul pe lista de export e Maxim. Bijuteria pandurilor a refuzat să meargă la Steaua, dar ar putea ajunge în Belgia. Max e dorit la Standard Liege de Mircea Rednic. Antrenorul român i-a convins pe şefii lui Standard cu golul marcat de Maxim chiar în amicalul România-Belgia, încheiat 2-1. Maxim e dorit de Rednic încă din această iarnă iar afacerea s-ar putea realiza pentru un milion de euro. „Mi-l doream pe Bokila, dar pe fir a intrat Standard. În aceleaşi condiţii a semnat cu ei şi Alexandru Maxim”, a aruncat vestea Gigi Becali. „Maxim este pe lista noastră, dar încă sunt discuţii. Nu e departe, dar s-a pierdut timp din cauza celor de la Standard. Dacă cei de la Pandurii au negociat şi cu Steaua, e problema lor, dar eu ştiu că este pe lista noastră. E un jucător care a lăsat o impresie foarte bună, mai ales şi după golul pe care l-a marcat împotriva Belgiei”, a spus Rednic ieri. „Cu Standard am discutat după Steaua. Ne oferă mai mulţi bani decât Steaua, dar era mai avantajos să avem şi bani şi trei jucători (n.r. Rocha, Răduţ şi Stanca). Maxim cred că a greşit vorbind la cald. Dacă ar fi discutat cu Gigi Becali, probabil s-ar fi înţeles cu el”, spune şi şeful Condescu.

„Problema lui sunt suporterii Stelei, care nu vor uita prea curînd că a avut ofertă de la Steaua. Eu îl sfătuiesc pe Maxim să meargă acolo unde e bine pentru el şi pentru club. Oferta Stelei se potrivea acestor cerinţe. El are personalitate, e învăţat ca la Pandurii, să spună ce gîndeşte.”                   Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii  

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: