Mazilu, candidat nesigur la primăria Cărbuneşti

<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

Pesediştii din Târgu Cărbuneşti au solicitat realizrea unui sondaj de opinie specificând că au informaţii că dacă vor merge cu actualul primar Mihai Mazilu vor pierde alegerile. Informaţia a fost confirmată de preşedintele PSD, Iulian Călina, care a spus că va fi făcut un sondaj de opinie pentru desmenarea candidatului. 

Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Carbunesti, nu este candidatul sigur la alegerile din iunie. Social democratii au cerut efecturea unui sondaj, pentr a-i cantari notorietatea. In cazul in care nu va sta bine in sondaje, locul lui Mazilu, cel mai probabil va fi luat de un social democrat. Propunerea a fost făcută în ultima şedinţă a social democraţilor de la Târgu Cărbuneşti.

Infornaţia a fost comentată şi de Cristian Toader Pasti. „Toţi au avut temeri, 29 din 33, cu argumente au spus că la nivelul oraşului actualul primar nu se mai bucură de multă încredere şi am putea avea suprizia că am putea pierde alegerile. Solicită un sondaj de opinie şi să vedem dacă temerea este justificată sau nu. Iese Mazilu merge toată lumea cu Mazilu şi terminăm bâlciul“, a declarat Pasti.

Aparent, decizia nu-l deranjează pe primarul Mihai Mazilu. Ba chiar se arată încântat că odată cu realizarea sondajului, partenerii de alianţă se vor convinge de notorietatea sa. Are de gând să le demonstreze cât este de potent.

 „Este părerea dumnealor. La noi la PNL se respectă această alianţă. Sunt un leu de vreo sută de kg  şi de vreo 50 de ani, anul ăsta, o jumătate de secol şi nu sunt obişnuit să fiu pe locul doi“, a spus Mazilu.

Conform protocolului, Cărbuneştiul revine liberalilor, iar canddat va fi tot Mihai Mazilu, susţin cei din PNL.

 „Sunt prostii, nu se discută candidatura primaurlui Mihai Mazilu şi nu se discută nici victoria. Sigur va câştiga. Voi cere excluderea celui care a spus aşa ceva“.

Dian Popescu, lider PNL Gorj

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: