Mazilu şi Vali Popescu revin la Energia Pandurii

Lotul Energiei Pandurii pentru retur începe să se contureze, conducerea fiind acum preocupată de achiziţii sau de chemarea unor foşti jucători înapoi la echipă. Este cazul celor doi jucători împrumutaţi la Minaur Baia Mare, Ionuţ Mazilu şi Vali Popescu, antrenorul solicitând luni conducerii să le facă chemare pentru reunirea lotului. Preşedintele Gore Popescu a acceptat şi spune că încearcă să îl readucă la Târgu Jiu şi pe fostul pivot al Energiei Dan Ilieş, actualmente jucător al Bucovinei Suceava.

Soluţiile de completare a lotului au fost deja identificate de antrenorul Liviu Andrieş, acesta cerând luni conducerii să îi readucă la echipă pe  Mazilu şi Popescu. Preşedintele Gore Popescu a fost de acord, urmând să ceară încheierea contractelor lor la Baia Mare şi să renegocieze cu jucătorii vechile contracte. „Pentru Mazilu şi Vali Popescu vom face rechemare la echipă. Noi avem contract de împrumut cu Baia Mare şi putem să-i luăm când doreşte clubul. De data aceasta Liviu Andrieş vrea să îi aducă la echipă şi îi vom aduce”, a explicat oficialul Energiei care este dispus să renegocieze contractele acestora: „Ei sunt jucătorii Energiei, acum putem să renegociem cu ei contractul, pentru că practic am negociat odată când au plecat. Vom vedea ce putem să le oferim dacă se poate mai bine decât au avut”. Cazul lui Mazilu este unul special. „Cert este că şi clubul şi Jean Mazilu au înţeles reciproc problemele fiecare ale celuilalt, noi am avut un contract cu el şi l-am reînnoit datorită faptului că el a sta foarte mult accidentat acum joacă şi avem nevoie de el”.

Problema care mai rămâne de rezolvat este cea a unui pivot, conducerea orientându-se către un pivot care a fost crescut în curtea Energiei şi care îi este cunoscut şi antrenorului. Preşedintele se află în discuţii cu Bucovina Suceava pentru a-l transfera pe fostul jucător Dan Ilie, plecat la Steaua în urmă cu trei ani. O altă problemă de lot pentru retur o constituie accidentarea tânărului Şandru, transferat în vară de Energia. Acesta are o ruptură de ligamente care l va ţine departe de sală mai bine de trei luni. Acesta s-a accidentat în timpul pregătiri cu lotul naţional de tineret, acolo unde se află împreună cu un alt jucător al Energie, Bogdan Criciotoiu.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: