Mazilu, sigur că va fi candidatul USL la Târgu-Cărbuneşti

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, este sigur că va candida şi la următoarele alegeri la primăria oraşului. Acesta spune că are susţinerea Uniunii Social Liberale, însă partenerii politici de la PSD îşi contrazic partenerii.

Edilul din Târgu Cărbuneşti vrea şi un al doilea mandat de primar. Liberalul Mazilu a spus că va fi candidatul din partea Uniunii Social Liberale la primăria oraşului la alegerile din 2012. „Voi candida cu siguranţă. Am susţinerea colegilor din USL. Vor mai exista întâlniri şi discuţii pe această temă, urmează să semnăm protocolul şi la Cărbuneşti, dar pot să vă spun că voi candida”, susţine Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Pe de altă parte, social-democraţii îşi contrazic partenerii politici şi susţin că nu s-a stabilit încă acest aspect. Candidatul va fi desemnat după întâlnirea pe care o vor avea în data de 8 mai. „Având în vedere că eu şi colegii mei primari de la Logreşti şi Berleşti facem parte din echipa care va negocia şi care va semna protocolul USL la Cărbuneşti, nu putem spune exact cum vor sta lucrurile. Până nu vom avea primele discuţii, până când nu vom avea conducere mandatată pe doi ani la organizaţia noastră, lucrurile deocamdată nu pot să meargă în altă direcţie”, susţine vicepreşedintele Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: