Meci dificil pentru Junioarele 2 ale CSM Târgu Jiu

Finalul de săptămână este foarte încărcat pentru echipele de handbal feminin ale clubului CSM Târgu Jiu. Prima care deschide seria meciurilor din weekend este echipa de junioare 2, pregătită de Andrei Enache, care revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru meciul din etapa a-7-a a Campionatului Național rezervat junioarelor.

Meciul cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea al junioarelor 2 se dispută vineri, 28 ianuarie, de la ora 17.00. Sâmbătă este rândul junioarelor 3 să evolueze într-o nouă etapă de campionat.

Junioarele pregătite de Radu Costel au meci în deplasare, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 11.30, cu CSS Caracal, meci care contează pentru etapa a-11-a. Seria meciurilor este închisă de senioarele CSM Târgu Jiu, care au și ele meci în deplasare, unul extrem de important, în etapa a-12-a din Seria B a Divizia A, pe terenul formației Gloria Bistrița II.

În prima partidă din acest weekend echipa pregătită de Andrei Enache va avea parte de un meci greu destul de dificil, pe teren propriu, în compania ocupantei locului 2 în serie, CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Junioarele 2 de la CSM Târgu Jiu au început anul bine cu o victorie în deplasare, pe terenul celor de la CSS Hunedoara, scor 36-21.

Victoria le-a consolidat gorjencelor locul 3 în Seria E şi calificarea la Turneul Semifinal Valoare. Meciul de vineri va fi însă unul mult mai greu, la Târgu Jiu vine o echipă foarte bună, CSS Chimia Râmnicu Vâlcea care se va lupta pentru un loc în primele 6 din țară la acest nivel juvenil.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: