Rotaru a lăsat Craiova fără transferuri şi fără deplasări cu avionul

Victoria cu Rapid nu i-a consolidat poziţia antrenorului Universităţii Craiova, care stă în continuare cu „sabia lui Damocles” deasupra capului. Mai mult, Laurenţiu Reghecampf a rămas fără transferurile cerute în această iarnă şi fără deplasările cu avionul la meciuri.

Conform Pro Sport, clauza de 300.000 de euro l-a „salvat” pe Reghe de demitere, dar cum nici play-off-ul nu este asigurat nici pe departe, postura lui Reghecampf este încă şubredă în Bănie. Chiar dacă nu l-a concediat pe Reghecampf, Mihai Rotaru nici nu i-a mai satisfăcut orice dorinţă. Astfel, la Universitatea Craiova nu a fost transferat niciun jucător în pauza de iarnă, Rotaru lăsându-l pe Reghe să se descurce cu ce are la dispoziţie, respectiv cu mai puţin decât avea la finalul anului trecut. Doi jucători au plecat deja, Bălaşa şi Roman, alţi doi sunt puşi pe lista de transferuri, Ivanov şi Fedele, iar Găman şi Houri sunt accidentaţi şi vor mai juca până la finalul stagiunii. Chiar dacă aceşti şase jucători au dispărut din lot, nicio achiziţie nu a fost perfectată.

Mai mult, deşi în ultimii ani îi obişnuise pe „juveţi” cu deplasări cu avionul chiar şi pe cele mai scurte distanţe, strategia s-a schimbat, iar la prima deplasare din 2022, la Sf. Gheorghe, lotul Universităţii va merge cu autocarul, deşi nu este deloc o călătorie scurtă, ea urmând a fi efectuată joi, cu o zi înaintea partidei cu Sepsi.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: