Meciul dintre Pandurii şi Gloria Buzau a fost anulat

Oficialii clubului Pandurii au decis astăzi că meciul amical dintre Pandurii Târgu Jiu şi Gloria Buzău nu se va putea disputa din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Zăpada căzută la Târgu Jiu pe perioada cât echipa a fost plecată în Antalya şi îngheţul au făcut ca toate terenurile să devină impracticabile.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a anunţat azi că amicalul programat pentru sâmbătă nu se va mai disputa după ce antrenorii celor două echipe au căzut de acord asupra acestei anulări: „Din cauza condiţiilor nefavorabile şi a terenurilor impracticabile, cei doi antrenori au luat de comun acord decizia de a anula acest ultim meci amical”.

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu vor reveni azi la Târgu Jiu pentru a-şi relua pregătirea. Deşi iniţial dorea să le acorde două zile libere, Ciobotraiu a revenit asupra deciziei de a le mai acorda o zi de repaus pentru că LPF a luat ieri decizie de a nu amâna prima etapă. În acest caz conducerea clubului studia posibilitatea de a mai trimite întreaga echipă într-un stagiu în Anatalya, acolo unde încă se mai află majoritatea echipelor din prima ligă.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: