Meciul Dragoteşti – Padeş se rejoacă

Jocul din Liga a IV-a dintre Unirea Dragoteşti şi Pandurii Padeş, întrerupt în minutul zece după accidentarea gravă a unui jucător a fost analizat recent de Comisia de Disciplină din cadrul AJF, fiind luată decizia de a se rejuca din primul minut. Partida urmează să se dispute pe data de 18 martie cu începere de la ora 16.00 după cum a decis comisia. Acest lucru va fi posibil numai dacă echipa din Dragoteşti nu se va retrage din campionat din cauza problemelor finanaciare. În acest caz, echipa din Dragoteşti va pierde toate meciurile din retur cu scorul de 3-0.

Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, a declarat că nu este de acord cu decizia comisiei care nu este în conformitate cu regulamentul.  „Cei de la disciplină încă sunt în vacanţă, nu şi-au dat seama că a început campionatul. Unele decizii ale lor nu au acoperire regulamentară. Nu vreau să-i critic, dar judecă uneori cu inima. Ştiu că sunt situaţii inedite, nemaiîntâlnite, că s-au speriat de accidentarea jucătorului de la Dragoteşti. Dar acolo sunt vinovaţi arbitrul şi observatorul care nu au ştiut să le explice delegaţilor celor două echipe consecinţele deciziei de suspendare al jocului” este de părere preşedintele Mihai Prunariu. Deşi are dreptul de a ataca decizia, preşedintele AJF a precizat că nu o va face dar a atreas atenţia celor din comisie că s-a comis o greşeală: „Observator era domnul Niţu care s-a speriat şi domnia sa. Neexplicându-le echipelor consecinţele, vina a fost a oficialilor AJF, şi până la urmă decizia Comisiei a fost de a împăca şi capra şi varza. Mi se pare logic când greşeşte un oficial al AJF-ului să suporte consecinţele. Nu voi ataca decizia la Apel, deşi am dreptul acesta.”

La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc la AJF şi prima şedinţă a Biroului Executiv după schimbarea componenţei acestuia. Cei doi noi membri ai biroului sunt reprezentanţii echipelor din judeţ, Mihuţoiu şi Dănăcică, pe care preşedintele Prunariu îi consideră oameni care ajută fotbalul la nivel judeţean: „În ceea ce-i priveşte pe cei doi delegaţi ai echipelor din Biroul Executiv ei au avut tot dreptul de a participa la alegeri şi au fost votaţi de colegii lor să-i reprezinte în acest for. În plus, dacă nu era Dănăcică nu exista echipă la Bengeşti, iar dacă nu era Mihuţoiu nu se făceau atâtea lucruri bune la Băleşti. Echipa era în prag de desfiinţare, însă Mihuţoiu a venit lângă fotbal şi a ajutat Internaţionalul din Băleşti să activeze în continuare la nivelul ligii a patra. Nu am nicio combinaţie cu cineva, drept dovadă în tur le-am luat şase puncte celor de la Băelşti atunci când au greşit. Trebuie însă să vedem şi părţile bune ale oamenilor din fotbal, nu doar micile probleme scooase din context. Cred că pe cei doi îi caracterizează mai bine lucrurile bune făcute în fotbal decât micile probleme create în trecut. Principiul AJF este reabilitarea oamenilor care chiar dacă greşesc merită iertaţi dacă au construit ceva pentru fotbalul gorejan.”

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: