Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Motivele demiterii de câteva ore a lui Stoican

Flavius Stoican a fost demis pentru câteva ore de la ACS Viitorul Târgu Jiu pe motiv că ar direcționa jucătorii cărora le expiră contractele în vară către echipe din Liga 1. Tehnicianul a recunoscut că vrea ceea ce e mai bine pentru jucători şi că îi va folosi indiferent ce i se va cere, cât timp va fi antrenorul echipei.

Motivul demiterii lui Stoican de săptămâna trecută este reprezentat de situația mai multor jucători din cadrul lotului care în această vară își vor încheia contractul cu echipa, iar acum sunt în ultimele șase luni de contract și pot negocia cu orice altă formație, ba chiar pot semna și precontract, a informat liga2.ro. „Nicolae Sarcină, finanțatorul din umbră al clubului, a aflat că Flavius Stoican ar fi direcționat jucătorii cărora le expiră contractele spre Liga 1, la Academica Clinceni și FC Botoșani. Acesta ar fi motivul pentru care Sarcină și-a pus apropiații să-i transmită lui Stoican că este demis”, a informat sursa citată.

Despre jucătorul Andrei Dragu, presa din Moldova a scris că ar fi ajuns la un acord cu FC Botoșani, chiar finanțatorul Valeriu Iftime confirmând acest lucru. Daniel Paraschiv este un alt jucător căruia îi expiră contractul în vară și care nu mai vrea să continue să joace la Târgu Jiu. „Aud că s-a supărat șeful că Stoican duce jucătorii către alte echipe. Eu i-am luat pe jucătorii ăștia într-un stadiu și i-am făcut ca oamenii să fie mulțumiți de ei. Jucătorii ăștia mi-au răsplătit toată încredere și oamenii acum spun că îi dirijez eu către alte echipe. La mine, un jucător dacă are contract și își dă sufletul pentru echipă, poate să se supere cine o vrea, e în curtea mea. Andrei Dragu, Marius Cioiu, Daniel Paraschiv se pot duce și la Barcelona după aia, dar cât sunt în curtea mea și pun suflet, joacă, atunci când nu mai pun suflet, îi iau eu și-i zgândăr”, a spus Stoican la Digi Sport precizând că el este cel care i-a făcut „şmecheri” pe jucătorii ACS Viitorul, pe care lasă să se înţeleagă că i-a găsit nepregătiţi: „Eu i-am găsit la un nivel și i-am făcut să fie șmecheri, buni. Eu merg până în pânzele albe cu ei. Ei au dat goluri și acuma e supărat patronul că nu vor să prelungească contractele. Eu am făcut lucruri, am luat niște băieții care erau debusolați, nu știau care, cine, cum. I-am învățat fotbal, cum să paseze, cum să facă pressing, cum să deschidă unghiurile, toate lucrurile”.

Coducătorii de la ACS Viitorul au încercat să forţeze jucătorii respectivi să semneze prelungiri de contracte în iarnă, când i-au trimis să se antreneze separat de echipă, apelând la un fel de şantaj asupra acestora.

Vizualizări: 1,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: