Mejia a reziliat contractul cu Pandurii

Jucătorul columbian Cristian Luis Mehia a reziliat în acest week-end pe cale amiabilă contractul pe care l-a semnat în vară cu clubul Pandurii Târgu Jiu. Adus de impresarul Adi Ilie în vara acestui an, Mejia nu a jucat nici un meci pentru formaţia gorjeană, el doar antrenându-se timp de trei luni cu Pandurii.

Alte ştiri pe scurt:

Meciul cu Rapid se dispută tot luni

 Pandurii vor disputa meciul din etapa viitoare cu Rapid tot într-o zi de luni.

După jocul de azi cu Steaua, gorjenii se vor deplasa din nou la Bucureşti luni  1 noiembrie pentru a juca cu Rapid luni, de la ora 20:30. Între cele două meciuri dificile Pandurii vor mai juca joi, de la ora 18:30, la Târgu Jiu, meciul din Cupa României cu Universitatea Craiova.


Bilete mai scumpe la meciul din optimile cupei

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a stabilit deja preţul biletelor pentru meciul din Cupa României dintre Pandurii şi Universitatea Craiova. Astfel, un bilet la peluze va costa  15 lei, La tribuna I şi II – 25 lei, la Tribuna Zero – 35 lei şi la Sector VIP – 60 lei. Meciul este programat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, joi 28 octombrie, de la ora 18:30.

Energia Rovinari, a doua victorie acasă

Energia Rovinari a reuşit în acest week-end a doua victorie din noul sezon pe teren propriu. Baschetbaliştii lui Slobodan Nikolic s-au impus cu scorul de 82-73 în meciul cu BCM U Piteşti, pe sferturi  21-18, 16-15, 19-23, 26-17. Troupe a fost cel mai bun marcator al Energiei cu 21 de puncte. Gorjenii vor avea din nou miercuri, la Sibiu, cu CSU Atlasib iar la finalul săptămânii joacă din nou la Târgu Jiu cu U Mobitelco Cluj Napoca.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: