Merg de două ori în Antalya

Pandurii şi-au stabilit deja programul din pauza de iarnă, deşi nu s-a încheiat încă turul. Dacă iarna trecută și-a dus elevii la Poiana Brașov, antrenorul Petre Grigoraş a renunţat acum la stagiul montan şi va pregăti echipa pentru retur doar în Antalya. Nu o dată, ci de 2 ori. Pandurii va efectua în Turcia două cantonamente, primul programat în perioada 15-27 ianuarie, axat pe pregătirea fizică iar cel de-al doilea între 3 și 15 februarie. În primul stagiu, gorjenii vor disputa maxim 2-3 meciuri amicale dar în cel de-al doilea vor fi incluse incluse şi 5-6 jocuri de verificare.

Alte stiri

De vineri bilete pentru Cupa Cupelor

Clubul Energia a anunțat că va pune în vânzare biletele pentru returul din Cupa Cupelor cu italienii de la Noci, vineri dimineața de la ora 9. Un tichet costă 15 lei dar abonații pot intra gratuit la meciul din turul III al Cupei Cupelor, programat sâmbătă seara de la ora 18. Energia a pierdut în tur la Noci cu 25 la 26 dar va încerca să remonteze handicapul de un gol pe teren propriu. Ar fi pentru prima oară în istoria clubului când Energia ar trece un tur în Europa.

Pandurii, killer de granzi !

Metamorfoza prin care au trecut pandurii de la sosirea lui Grigoraș e scoasă în evidență și de rezultatele foarte bune obținute contra echipelor mari. Gorjenii au învins 2 din principalele candidate la titlu, CFR Cluj și Rapid, cu 2 la 0 respectiv 3 la 0, ambele la Tg Jiu. În plus Pandurii a învins și Steaua în deplasare cu 2 la 1 și a pus la punct și echipa de pe locul 4, U Cluj, scor 1 la 0. Practic gorjenii, aflați pe locul 5 au învins pe aceste 4 echipe aflate în primele 6, excepție făcând doar Dinamo. Elevii lui Grigoraș au pierdut în Ștefan cel Mare cu 0 la 2. Pandurii au pierdut la mare luptă duelurile cu echipele aflate pe locurile 7, 8 și 9, Oțelul, Vaslui și Astra, toate după niște meciuri dominate de Pintilii și compania. ”Nu pot spune că suntem o forță dar prestăm un joc bun și asta se reflectă în situația din clasament. Cred că am fi meritat chiar să fim și mai sus dacă e să ne luăm după jocul pe care l-am prestat”, spune fundașul Vlad Chiricheș. (C.D.)

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: