Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mergea îşi flutură demisia pe sub nasul şefilor

Florin Mergea, directorul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, pare speriat de controlul dispus de Ministerul Sănătăţii în instituţia pe care o conduce. Surse oficiale ne-au declarat că, vineri, Florin Mergea le-a fluturat demisia pe sub nas directorilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), spunându-le că o trimite pe fax la minister. Cătălin Manciu, directorul adjunct al DSP Gorj, ne-a declarat că deocamdată nu există o demisie înregistrată, astfel că nu doreşte să facă mai multe comentarii.

Controlul început acum o săptămână de DSP Gorj la spitalul din Târgu Jiu urmăreşte verificarea indicatorilor de performanţă ai managementului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, încheierea contractelor cu şefii de secţii, întocmirea decontului de cheltuieli pe bolnav, contractele privind renovarea unor secţii de spital, modul de susţinere a examenului de şef de secţie de către medicul Florin Mergea, eventualele incompatibilităţi ale managerului spitalului şi modul în care s-au făcut achiziţiile publice şi angajările de personal.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: