Mesaje de condoleanţe

Emilia, soţie şi copiii Luiza, Andi, Alexandru şi Mădiţa anunţăm cu nemărginită durere că iubitul nostru tată şi soţ Bebe Antonie a trecut într-o lume mai dreaptă şi mai bună, pe măsura sufletului său mare. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie.

Fam. Antonie

+++++++++

Colegii de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj deplâng trecerea în nefiinţă a PROFESORULUI VASILE ANTONIE, model al dascălului modern,  om ales, iubit şi respectat de toţi cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească!

Condoleanţe familiei îndurerate!

+++++++++

Reputatul profesor de fizică, Vasile ANTONIE, mentor pentru zeci de generaţii de elevi, a fost învins de legea morţii.

În aceste momente de adâncă tristeţe, aducem elogiul nostru prestigioasei sale cariere de dascăl şi consilier municipal, spiritului său ardent de OM AL CETAŢII.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Echipa ZONAL MEDIA-SA

“Gorj TV” şi “Pandurul”

+++++++

Bebe Antonie a fost un om deosebit, de mare caracter, cu o mare pofta de viata si regret nespus ca a plecat  dintre noi atât de devreme. Îl vom păstra mereu  in amintire  aşa cum a fost, adică UN MARE OM !

Viceprimar,  Ion Roman Bărbuţi

+++++++++

Bebe Antonie a lucrat ani de zile alături de noi si ne-a lăsat amintiri nepreţuite. Sper ca Dumnezeu sa îl odihnească in pace!

Viceprimar, Gabriel  SANDA

++++++++

+++++++++

Mult prea devreme şi nemeritat ne-a părăsit astăzi  profesorul Vasile Antonie, după o lungă şi grea luptă cu o boală nemiloasă. Nu ne vom mai putem bucura de chipul blând şi sufletul său bun, om de aleasă preţuire, dedicat meseriei de dascăl, care a învăţat atâtea şi atâtea generaţii să iubească tainele fizicii. Profesorul Vasile Antonie a fost şi un iubitor al muzei Clio, pe care a îndrăgit-o şi a păstrat-o în suflet, fiind alături de profesorii de istorie la o serie activităţi, în perioada când a fost inspector şcolar-adjunct. Nu-l vom uita niciodată şi va rămâne veşnic în sufletele noastre, blând şi bun cum a fost toată viaţa.

† Dumnezeu să-l odihnească!

Conducerea Filialei Gorj a S.Ş.I.R.

Preşedinte Prof. dr. Gheorghe Nichifor

+++++++++++++++

O veste tristă a îndurerat întregul învăţământ gorjean, profesorul Vasile Antonie s-a stins în urma unei îndelungate boli într-un moment când mai avea atâtea de făcut pe acest pământ. Toţi cei care l-au cunoscut, printre care şi cadrele didactice de la Şcoala Generală Ceauru îi vor păstra o neştearsă amintire mai ales că nu a trecut prea multă vreme din momentul când s-a aflat în mijlocul nostru. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Şcoala Generală Ceauru,

Director Prof. CORNEL ŞOMÂCU

+++++++++

Colectivul cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” regretă trecerea în nefiinţă a celui care a fost un bun profesor, coleg şi prieten, Vasile Antonie. De asemenea, membrii Fundaţiei Cultural Ştiinţifice „General Gheorghe Magheru” sunt alături de familia îndurerată de grabnica trecere întru eternitate a celui ce a fost profesor Vasile Antonie.

Dumnezeu să-l odihnească!

DIRECTOR,

Prof. dr. MARIUS BUZERA

++++++++++

Colectivul de cadre didactice, colegi şi prieteni, din Colegiul Comercial "Virgil Madgearu" Tg-Jiu, este alături de familia îndurerată a celui ce a fost  profesor VASILE  ANTONIE  şi  transmite sincere condoleanţe. Va dăinui mereu în inimile şi memoria noastră.

DIRECTOR,

prof. dr. PETRE  CIUNGU

++++++++

“Colectivul de cadre didactice de la COLEGIUL TEHNIC din MĂTĂSARI, deplâng trecerea în nefiinţă a celui ce a fost VASILE ANTONIE, om de mare valoare morală, o personalitate respectabilă, între colegi şi între oameni. Învăţământul gorjean, şi nu numai, va fi mult mai sărac, prin pierderea celui care a ştiut să lumineze generaţii de elevi şi să îndrume atâtea cadre didactice, la început de drum.

Domnule General, vă vom păstra o vie amintire!”

DIRECTOR,

Prof. ION SĂCEANU

++++++++++

Plecarea dintre noi a domnului Vasile Antonie, nea Bebe, cum era pentru noi, reprezintă un moment extraordinar de greu, mai ales că dumnealui a fost întotdeauna una dintre cele mai vesele persoane, unul dintre cei mai optimişti şi mai înţelegători oameni, iar decesul lui este cu atât mai dificil de acceptat. E de nedescris sentimentul pe care îl am acum, când pleacă dintre noi un om deosebit, cu care am colaborat extraordinar atâţia ani. Nu aş vrea să spun decât că regretul este enorm şi că suntem cu toţii alături de familia îndoliată.

Odihnească-se in pace!

Primar, Florin Cârciumaru

+++++++++

Suntem alături de prietenii noştri dragi, la despărţirea prea devreme şi prea nedreaptă de cel care a fost OMUL Bebe Antonie. Vom păstra întotdeauna în suflet amintirea bunătăţii, bucuriei de a trăi, a corectitudinii şi loialităţii sale. Dormi în pace, dragul nostru, şi roagă-l pe Dumnezeu să aducă liniştea şi împăcarea în sufletul Emiliei şi al copiilor.

 Familia Ungureanu

+++++++++

Tulburaţi de vestea cumplită a dispariţiei profesorului VASILE (BEBE) ANTONIE, colegii şi prietenii din cadrul Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat sunt alături de familia îndoliată şi îi transmit sincere condoleanţe.

Dragostea şi bunătatea OMULUI VASILE ANTONIE, ne fac să ridicăm ochii spre cer, într-o pioasă rugăciune, pentru un suflet ce lasă în urmă un gol uriaş.

Dumnezeu să îl odihnească în linişte şi pace veşnică !

Organizaţia Judeţeană PSD Gorj

++++++++++

Bebe mi-a fost coleg ani la randul si nu il voi uita niciodata. Bunatatea si veselia lui am pretuit o toti si golul pe care ni l lasa acum in inimi e imens. Odihneasca-se in pace!

Consilier local, Gheorghe NICHIFOR

-------

E un moment cumplit, care ne-a socat pe toti, chair daca il stiam bolnav. O pierdere imensa a unui om despre care nu am decat cuvinte de lauda. Fie-i tarana usoara!

Consilier local, Traian PATRASCOIU

-------

Sunt alaturi de familia indoliata si ma rog pentru sufletul colegului meu, minunatul om care a fost Bebe Antonie. Odihneasca se in pace!

Consilier local, Dinca Roibu<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

---------

Bebe Antonie a plecat dintre noi mult prea devreme, rapus de o boala nemiloasa. Se spune ca doar cei buni pleca repede si exact asa s a intamplat acum. Regrete eterne!

Consilier local, Aurel POPESCU

--------------

Bebe Antonie a fost intotdeauna un om plin de viata, un desavarsit dascal si un consilier implicat in mersul comunitatii, de aceea pierderea lui este enorma. Sunt alaturi de familia greu incercata si le transmit sincere condoleante!

· Consilier local, Tauru Ion Emilian

-------------

Bebe era colegul si prietenul pe care ni-l doream toti, un profesionist desavarsit, dar si un prieten de nadejde. Pierderea lui este una imensa pentru fiecare din noi, iar gandurile mele se indreapta spre sotia si copiii lui pe care i-a iubit atat de mult!

·  Consilier local, Marian Popescu

-----------------

Nea Bebe a fost intotdeauna aproape de fiecare dintre noi cu un sfat, dar si cu o gluma, ne a dat un exemplu de viata extraordinar si disparitia lui ne umple sufletele de durere.Fie i tarana usoara!

·  Consilier local Adrian TUDOR

Stiam cu totii ca Bebe trece prin momente grele, stiam de boala lui, dar vestea trecerii lui in nefiinta ne a socat totusi. Pierdem un coleg extraordinar, un om adevarat!

Consilier local, Ion PUIU

-------------

Nea Bebe ne a fost tuturor exemplu de viata, a avut mereu pentru noi cuvinte de incurajare, iar plecarea lui dintre noi este o grea lovitura. Sa ii fie tarana usoara!

·  Consilier local, Alin RADULESCU

---------------

Bebe Antonie a fost un dascal in toata puterea cuvantului, un consilier interesat de bunul mers al comunitatii, un coleg extraordinar, iar de acestea m-am convins in anii pe care i-am petrecut lucrand impreuna. Regret enorm pierderea lui si sper ca familia sa fie tare si sa treaca peste aceasta drama!

·  Consilier local, Dorin TASCAU

--------------------

Regret nespus plecarea dintre noi a lui Bebe Antonie si sper ca Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

·  Consilier local, Gheorghe NOVAC

--------------------

Bebe a fost mereu omul de la care puteai auzi cel mai bun sfat, dar si cea mai buna gluma si asa vreau sa mi l amintesc intotdeauna! Odihneasca-se in pace!

·  Consilier local Nicolae DAVITOIU

--------------------

Bebe Antonie a plecat mult prea devreme dintre noi si vreau sa transmit sincere condoleante familiei devastate de aceasta tragedie!

Consilier local, Liviu CALNICEANU

La trecerea in nefiinta a colegului nostru Bebe Antonie imi exprim si eu profundul regret si sunt alaturi de familia indoliata.

Odihneasca -se in pace!

Consilier Local, Liliana LUCA

---------

Pierderea domnului Bebe Antonie a lasat un mare gol in inimile noastre, iar acum gandurile noastre se indreapta spre familia indoliata. Sa il ierte Dumnezeu!

Consilier local, Ion Navlea

Bebe Antonie a fost un coleg cu un suflet mare, plin de optimism si gata intotdeauna sa ajute pe oricine. Dumnezeu sa il odihneasca!

Consilier local, Emilian CIONGARU

-------

Bebe Antonie ne-a parasit mult prea devreme si nu pot decat sa sper ca s a dus intr un loc mai bun. Imaginea lui si cuvintele frumoase pe acre le avea pentru toata lumea imi vor ramane mereu in amintire! Sa il ierte Dumnezeu!

Consilier local , Nicolae MERGEA

-----------

Vizualizări: 4,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: