Mesajul de adio: Horcea şi-a luat viaţa pentru că a făcut prostii la serviciu!

Un mesaj de adio găsit pe telefonul său pare să dezlege misterul morţii directorul AJOFM Târgu Jiu. Totodată, deschide alte semne de întrebare. „Iubiţel, iartă-mă, dar o sa înţelegi mai târziu de ce. Am făcut nişte prostii la serviciu şi nu pot sa suport ruşinea“, aşa sună mesajul scris pe telefon, dar netrimis de Damian Horcea. Nimeni de la serviciu nu confirmă că Horcea ar fi fost un angajat problemă.

Damian Horcea, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Târgu Jiu, găsit spânzurat în propria-i locuință, va fi condus astăzi de familie și colegi pe ultimul drum. Familia bărbatului a fost sprijinită atât moral cât și financiar de colegii de la locul de muncă. Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, a declarat ieri că angajații direcției au fost solidari cu durerea familiei așa că au fost prezenți marți la locuința acestuia cu coroane de flori pentru a-și prezenta condoleanțele. Surse neoficiale susțin că bărbatul ar fi lăsat un mesaj de adio pe telefon prin care își explica gestul, dar nu a mai apucat să-l trimită soției.

Alături de familie

Slujba de înmormântare va fi astăzi, începând cu ora 12.30. Conducerea AJOFM Gorj dar și simpli angajați au pus mână de la mână și au sprijinit financiar familia bărbatului. ”Toți am fost consternați de gestul lui, vom fi aproape de familie, am fost toți la terminarea programului la el cu coroane de flori. Cu această ocazie i-am înmânat soției acesteia un plic cu banii strânși de colegii mei. Noi vom fi în continuare alături de familia acestuia ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat Romeo Chiriac.

Mesaj de adio

Surse neoficiale susțin că Damian Horcea ar fi lăsat totuși un mesaj de adio pe telefonul său mobil pe care avea de gând să-l trimită soției însă nu a mai apucat. Bărbatul și-ar fi explicat gestul și i-ar fi cerut scuze familiei pentru durerea pricinuită. Colegii de serviciu sunt încă stupefiați și nu știu ce motiv ar fi avut acesta să-și pună capăt zilelor. ”Nu avea probleme la serviciu, din contră era un băiat săritor, amabil, băiat de chefuri, îi plăcea să joace fotbal. Nu știm ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Din declarațiile de avere postate pe site reiese într-adevăr că avea datorii foarte mari la bănci”, a declarat Chiriac.

FAMILIE

Damian Horcea era căsătorit pentru a doua oară și avea un băiețel de șase ani cu actuala soție. Acesta mai era însă și tatăl unei fete din prima căsătorie. Nimeni nu cunoaște adevăratul motiv pentru care acesta și-a pus capăt zilelor.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: