Mesajul lui Cârciumaru pentru Adi Tudor: Să comande alt sondaj!

Dacă nu le convin rezultatele sondajului, aspiranții la Primăria Târgu Jiu sunt liberi să comande altul! Asta le-a transmis senatorul Florin Cârciumaru celorlalți doi potențiali candidați la primăria reședință de județ. Primul sondaj făcut de PSD l-a dat pe Ciprian Florescu drept favoritul alegătorilor. Vicepreședintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a vorbit la Radio Infinit despre luptele interne din partid înaintea desemnării unui candidat pentru Primăria Târgu Jiu.

Reporter: Rămâne candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu Ciprian Florescu?

Florin Cârciumaru: Eu am încredere în candidatura lui Ciprian Florescu. Este o soluție bună și când spun acest lucru mă bazez și pe sondajul făcut. Am văzut că domnul viceprimar Tudor nu are încredere. Eu i-am spus că, dacă nu are încredere în acest sondaj făcut de la nivel județean cu echipa de la Universitatea Constantin Brâncuși, să comande dumnealui sau domnul viceprimar Aurel Popescu alt sondaj cu alte instituții mai performante, dar la prima strigare lucrurile așa stau în momentul de față.

Rep.: Adrian Tudor a fost destul de nemulțumit de rezultatul sondajului. Când se va stabili candidatul?

F. C.: Eu consider că are și el nemulțumirile lui. Să nu uităm că este unul dintre cei mai vechi militanți ai PSD. Știu că domnul Weber a cam avut convorbiri telefonice și cred că s-au și întâlnit. Zi de zi au discutat. Eu am încredere în capacitatea managerială a domnilor Mihai Weber și Cosmin Popescu de a gestiona aceste contradicții și conflicte care apar. Va avea loc o întâlnire a PSD Târgu Jiu, unde se va discuta despre candidatura la Primăria Târgu Jiu. Nu știu dacă se va lua o decizie, dar va fi o primă discuție. Nu s-a putut discuta până acum pentru că domnul Tudor a fost plecat.

Rep.: Va fi grea competiția cu primarul Marcel Romanescu?

F. C.: Este normal că într-o competiție cu un primar în exercițiu este foarte greu. Eu am tras un semnal de alarmă de foarte multe ori și vorbesc din postura unui om care a câștigat cinci competiții de genul acesta la Primăria Târgu Jiu și știu ce avantaje are un primar în exercițiu în ceea ce privește organizarea campaniei. În patru ani de zile sunt și realizări, și nerealizări, dar în ceea ce privește organizarea campaniei, un primar în exercițiu are multe avantaje în fața unui contracandidat fie el și din partea Partidului Social Democrat. Candidatul PSD, dacă reușește să strângă în jurul lui și toți membrii PSD și toată organizația județeană și municipală, are un mare avantaj. Succesul este în mâna unei echipe!

Vizualizări: 3,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: