Micile talente ale Gorjului, la Accent Tv

Sunt copiii minunați ai Gorjului, sunt talentele care reprezintă județul pe marile scene ale muzicii ușoare și care se întorc acasă cu numeroase premii și trofee, însă doar atât. Pentru fiecare concurs se pregătesc intens, ore în șir pe săptămână, își sacrifică din timpul de distracții pentru a face performanță într-un domeniu în care doar cei care au mulți bani ajung departe.

Raluca Jucan și Miruna Niculescu sunt doar două dintre gorjencele pe care Dumnezeu le-a dat o minune de glas, dar care se gândesc să renunțe la muzică. Fetele au devenit cunoscute după ce ani la rând s-au remarcat în concursurile de muzică ușoară. Talentul l-au descoperit la vârste foarte fragede și părinții au fost cei care eu vrut să fructifice acest dar de la Dumnezeu. Cu mari eforturi însă și cu foarte multe cheltuieli, câtă vreme autoritățile nu mișcă un pai în sprijinul celor care duc numele județului pe marile scene.
Raluca Jucan are nouă ani și este fan declarat al Loredanei Groza. Îi cântă piesele și alocă ore prețioase din timpul de joacă studiului.”Recent am câștigat premiul I la Euromusic Dance. M-am pregătit intens, în general îmi descarc negativele de pe Internet și apoi repet și singură și cu domnul profesor. Talentul l-am moștenit de la străbunica mea care a cântat muzică populară. Sincer, nu o să optez pentru muzică în continuare, vreau să devin o învățătoare foarte bună”, a spus Raluca Jucan.

Cheltuieli mari
Miruna Niculescu are 12 ani și cântă de patru ani. Deși este extrem de talentată se declară mâhnită că autoritățile locale nu susțin în niciun fel acest domeniu. Spune că părinții i-au fost mereu alături, însă în ultimul timp cheltuielile au crescut semnificativ. ”Primul meu premiu a fost cel de participare la ”Coloana Infinitului”, eram foarte mică și îmi amintesc că am cântat ”Oglinjoară fermecată”. Au urmat apoi foarte multe premii, aproape că nici nu mi le mai amintesc. Este greu cu participările pentru că este foarte costisitor, cazare, masă, transport cu mașina noastră proprie, e destul de greu”, a spus Miruna Niculescu. Povestea de succes a celor două tinere o puteți urmări doar vineri, începând cu ora 19.00, la Accent Tv, în cadrul emisiunii ”Despre noi, oamenii”.

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: