Mihai Weber: Din sondaje rezultă că luăm peste 50% în Târgu Jiu

Social democrații continuă să se eschiveze atunci când sunt întrebați despre candidatul pe care vor miza să le aducă victoria în alegerile locale, în municipiul Târgu Jiu. Nume s-au tot vehiculat, dar concluziile au întârziat să apară, de vină fiind lipsa unui candidat de calibru, care să se bucure de încrederea electoratului. Președintele PSD Gorj a mai afirmat că din sondajul realizat a rezultat că peste 50% din târgujieni și-ar dori ca viitoarele alegeri locale să fie câștigate de social democrați. Culmea e că nu știu cine este candidatul. 

În plus, la mijloc sunt multe orgolii, multe tabere și mulți doritori, dar niciunul nu pare să încline balanța în favoarea sa. Întrebat, la Infinit FM, despre acest subiect, președintele PSD Gorj, Mihai Weber a declarat că nu PSD nu are un candidat, dar că sigur câștigă alegerile.

”Pentru mine acest subiect nu este important și nu va fi important. (…) Am spus-o cât  se de clar, am identificat un anumit profil, am făcut anumite sondaje pentru a vedea care este dorința locuitorilor din Târgu Jiu, să vedem ce nemulțumiri sunt, ce dorințe au, cum și-ar dori să fie candidatul respectiv. Avem conturat profilul și sunt multe persoane la care ne-am gândit”, spune Weber.

Vizualizări: 1,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: