Ce spune Tașcău despre candidatura la Primăria Târgu Jiu

PSD, în impas: E foarte dificil să găsești candidat la Primăria Târgu Jiu Social-democrații însă n-au găsit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. Unul dintre numele vehiculate ca potențial candidat este Doru Tașcău, în prezent, vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj.

Întrebat despre acest scenariu, Tașcău a lăsat discuția în coadă de pește: „Nu cred că e opțiune pentru mine să merg la Primăria Târgu Jiu, în momentul de față. Îmi place ce fac acum, la Consiliul Județean. N-are rost să spun sigur nu voi face, sigur nu voi drege. PSD ar trebui să găsească un candidat mai tânăr decât mine, care să aibă și experiența necesară”. Cât privește lista de posibili candidați pentru cea mai importantă primărie din județ, Tașcău a recunoscut că PSD nu are încă un candidat. „Este foarte dificil să găsești un candidat care să reprezinte așa cum trebuie Partidul Social Democrat. Avem în atenție stabilirea unui candidat. Nu aș vrea să spun că-l pregătim până la toamnă, nu. Deocamdată, nu-l avem. Analizăm mai multe variante. Avem oameni identificați”, a mai spus spus Doru Tașcău, primvicepreședintele PSD Târgu Jiu, într-o emisiune la Radio Târgu Jiu. În spațiul public, au mai fost vehiculate numele senatorului Cristinel Rujan ori al directorului de la Agenția de Șomaj, Romeo Chiriac.

O altă variantă intens dezbătută este cooptarea actualului primar liberal, Marcel Romanescu. Tașcău a comentat și această posibilitate: „Discuții au fost și n-au fost. Despre domnul Marcel Romanescu sunt vorbe doar. Dumnealui este în PNL de peste 20 de ani. Eu aș fi interesat ca PSD să aibă un candidat propriu”.

Vizualizări: 2,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: