Milionarul din Motru şi-a ridicat premiul de la Loto. Mesajul lui!

Un pensionar de 50 de ani din Motru este câştigătorul la Loto, iar luni şi-a ridicat banii. După impozitare el a rămas cu 13 milioane de lei. Motru are deja un milionar în euro, pe Dumitru Anton, gorjeanul care anul trecut a câștigat la Loteria Franceză fix 1 milion de euro. El a investit banii în special într-o fermă agricolă, în care are de toate, spre bucuria sa.

Loteria Română a infirmat ieri informațiile cu privire la identitatea „cunoscută” deja a câștigătorului marelui premiu de 4 milioane de euro din Motru, toată lumea știind că e vorba de un tânăr de 19 ani care lucrează la o spălătorie auto și îngrijește de câteva microbuze. Tot orașul îl dăduse pe tânărul respectiv plecat deja la București împreună cu patronul său pentru a ridica marele premiu, însă ieri patronul s-a văzut nevoit să dezmintă informațiile respective. „Nu am un angajat care să fi câștigat la Loto. M-aș fi bucurat să există o asemenea persoană la firma mea. Problema este că nu știu cum au aflat unii sau alții, dar m-am trezit la ușă cu oameni veniți și din Ardeal care să ne vândă mașini, să ne propună afaceri, etc. Nu avem nicio treabă cu câștigătorul”, a menționat patronul, care nu și-a făcut publică identitatea din motive lesne de înțeles.

Numerele, alese la întâmplare

Nici adevăratul câștigător la loterie nu și-a făcut publică identitatea, el încasând însă ieri suma de peste 13,3 milioane lei, cât i-a rămas după ce statul i-a impozitat câștigul de 4 milioane de euro. „Ca și fapt divers, marele câștigător – care nu a dorit să își facă cunoscută identitatea, este un pensionar din Motru care joacă la Loteria Română de 50 de ani. Deși acesta este primul mare câștig din cariera de jucător, ne-a mărturisit că nu a avut niciodată îndoieli în ceea ce privește corectitudinea jocurilor. Si ca să demonstreze încă o dată că loteria rămâne...loterie, iar norocul bate orice formulă matematică, el ne-a dezvăluit că cele 6 numere nu au avut semnificație personală, ci au fost alese la întâmplare din bolul corespunzător din agenție. Și ca să vă dăm răspuns și la întrebarea aflată pe buzele tuturor ("Ce va face cu atâția bani?"), vă putem spune că răspunsul lui a fost unul ce ne-a mers direct la inima: își dorește să ducă, în continuare, o viață cât mai normală alături de familia sa”, a comunicat ieri Loteria Română.

Ce face milionarul Anton

Motru are deja un milionar în euro, pe Dumitru Anton, gorjeanul care anul trecut a câștigat la Loteria Franceză fix 1 milion de euro. El a investit banii în special într-o fermă agricolă, în care are de toate, spre bucuria sa. „Am 150 de curcani pentru că am zis să începem cu mai puțini, să căpătăm experiență. Am făcut patru solarii acoperite pentru legume și am cultivat inclusiv printre ele vinete. Am pus inclusiv lubeniță și să vedeți ce recoltă frumoasă am. Nu mai spun de ceapă, roșii, ardei că o să las pe oricine vrea să vadă să vină și să se convingă de faptul că se poate face agricultură și la noi. Am forat un puț, mai aveam două fântâni și ud cu picătura peste tot, iar recolta este nemaipomenită. Am așa o bucurie că am putut realiza lucrurile acestea că eu de asta spun că banii trebuie investiți cu cap. Mi-am luat 40 de stupi, am doi ponei, nu mai spun de alte păsări…”, vorbește cu drag Anton despre ferma lui. Omul nici nu vrea să audă de vreo excursie în străinătate pentru că e sătul de Occident. „Am muncit 13 ani acolo, știu cum se fac banii și cât de ușor se pot cheltui. Eu, la vârsta mea, nu vreau să ajung decât până la Herculane, că trebuie să mă îngrijesc de sănătate. O să merg însă după ce termin de strâns recolta. Aș vrea și la Felix să ajung, dar nu știu dacă o să am timp”, povestește milionarul în euro.

Vizualizări: 16,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: