Militaru: Am avut discuţii cu Ilie Petrescu

Deputatul Severus Militaru a declarat într-un interviu la Radio Infinit că PRM nu va mai intra în Consiliul Judeţean pentru că nu vor mai trece pragul electoral, în schimb „partidul de televizor“, Partidul Poporului va lua 10 procente. Mai mult, acesta a spus că a avut discuţii cu Ilie Petrescu pentru a candida la primăria Motru din partea PDL.

Reporter: Aveţi informaţii că va candida domnul Ilie Petrescu la primăria Motru?

Severus Militaru: Nu am numai informaţii, ci au fost şi discuţii. I-am propus domnului Petrescu la un moment dat să candideze de la PDL. Nu neg. În anumite cercuri s-ar fi spus că domnul Petrescu are o motivaţie de a câştiga primăria împotriva domnului Hanu. Chiar dacă Hanu şi Dobrică nu mai recunoscut să nu uităm că Petrescu i-a promovat.  

Domnul Petrescu va fi un candidat important. De asta nici USL nu şi-a dorit să-l aibă ca şi contracandidat la Motru. Domnul Petrescu să nu uităm că a avut două mandate de senator, va fi un candidat redutabil.

Rep: De la ce partid credeţi că va candida? Partidul Poporului?

S.M.: Cred că da. Nu mai văd alt partid la care ar putea merge acum.

Rep: Cum stă PP în Motru- Mai bine decât PRM?

S.M.: În Motru PP se situează în jurul a 9-10 procente, stă mult mai bine decât PRM. Marea majoritate a votanţilor PRM se vor duce către PP-DD. Dacă vreţi părerea mea, PRM nu va mai intra în Consiliul Judeţean de data aceasta, în schimb vom avea în Consiliu Judeţean PP-DD. Este cam acelaşi tip de electorat. Este un partid de televizor, care se umflă ca o gogoaşă. Sunt în stare să fac pariu că va trece de pragul electoral.

Rep: Ce şanse aveţi la Motru?

Sper ca după 2012 să spargem echipa Hanu-Dobrică şi să câştigăm primăria. Dacă nu, măcar să punem viceprimar la Motru. Asta este obiectivul meu, să câştigăm primăria, dar dacă nu, să punem viceprimar.

Rep: Dacă nu reuşiţi nici una, nici alta?

S.M.: Atunci, partidul va lua o decizie.

Rep: Vă doriţi un nou mandat de deputat?

La momentul la care mă întrebaţi nu sunt aşa sigur. Să trecem cu bine prin alegerile locale şi în funcţie de ce obţinem la locale putem discuta şi de alegerile parlamentare. Nu pot să fii sigur la momentul actual că partidul te va nominaliza dacă rezultatul pe colegiu nu este bun. Trebuie să aşteptăm localele.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: