Militaru: Complexul Oltenia este varianta de rezervă, Electra era soluţia bună

Înfiinţarea Complexului Oltenia începe să devină la fel de controversată ca şi înfiinţarea Electra! Deşi parlamentarii dau asigurări că se va face, mai sunt şi guri care spun că nu se va întâmpla acest lucru. Severus Militaru, parlamentar din partea PDL, spune că entitatea se va înfiinţa, dar nu este soluţia cea mai bună, este soluţia de rezervă. Varianta bună era Electra, însă nu se mai face.

Deputatul Severus Militaru dă asigurări că noua entitate va fi înfiinţată până la sfârşitul anului. Spune că nu este soluţia cea mai bună pentru minerit şi energie, dar este o soluţie de rezervă. „Totul stă în abrogarea hotărârii de înfiinţare a Electra, după care trebuie dată hotărârea de înfiinţare a Complexului Oltenia. Urmează celelalte documente care trebuie făcute de fiecare companie şi aşa va fi un program de 2-3 luni. Complexul Energetic Oltenia se va înfiinţa în momentul în care va apărea hotărârea de guvern. Nu este cea mai bună soluţie, este o soluţie de rezervă, varianta bună era Electra”, a declarat deputatul Severus Militaru.

REACŢIE

„Această companie va rezolva multe probleme din minerit şi energie. Cei din subteran vor avea cel mai mult de suferit dacă nu se va face”.

Gheorghe Etăgan, secretar general USMO

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: