Ariton, Oprea şi Sârbu, aşteptaţi la Gorj de Ziua Minerului

Trei reprezentanţi de frunte ai actualei puteri, dintre care doi sunt membri ai Guvernului României, sunt aşteptaţi la sfârşitul acestei săptămâni să vină în Gorj cu ocazia Zilei Minerului. Ministrul Economiei, Ion Ariton, precum şi cel al Apărării, Gabriel Oprea, sunt aşteptaţi să ajungă sâmbătă la Târgu Jiu, alături de preşedintele UNPR, Marian Sârbu. Ministrul Economiei, aşteptat la Ziua Minerului

Ministrul Economiei, Ion Ariton a confirmat verbal invitaţia venită din partea sindicatelor. Astfel că va participa la o şedinţă cu toţi directorii din minerit, sâmbătă în jurul orei 11, iar la ora 13 va fi la Cula Glogova unde vor avea loc serbări câmpeneşti. De ieri au început pregătirile în toate unităţile miniere pentru a serba aşa cum se cuvine Ziua Minerului.

Liderii UNPR, Sârbu şi Oprea, sunt aşteptaţi la Târgu Jiu nu doar pentru Ziua Minerului, ci şi pentru o eventuală înscăunare în fruntea filialei judeţene a partidului lor a deputatului Dan Morega, recent înscris în această formaţiune politică, după mai bine de un an de independenţă în Parlamentul României. Preşedintele ales al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, nu avea ieri nicio informaţie oficială despre sosirea certă a şefilor săi, anterior el menţionând că ar face echipă cu Morega pentru succesul electoral al UNPR în Gorj, venirea deputatului în filială determinându-i pe mai mulţi aleşi locali să anunţe că anul viitor vor candida pentru un nou mandat în partidul lui Sârbu şi Oprea.

Gigi CIUNCANU

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: