Militaru critică îndepărtarea lui Manţog din conducerea PDL Gorj

Deputatul democrat-liberal Severus Militaru a luat ieri atitudine faţă de neincluderea în structura interimară de conducere a filialei Gorj a fostului preşedinte Ionel Manţog şi a secretarului de stat Marcel Hoară. Decizia respectivă a fost luată de noul preşedinte interimar al organizaţiei, senatorul Ion Ruşeţ, Militaru fiind prim-vicepreşedinte, ca şi celălalt deputat al organizaţiei, Cosmin Popescu. Parlamentarul motrean susţine că neincluderea celor doi în structura interimară de conducere a PDL Gorj reprezintă o chestiune incorectă, din punctul său de vedere.

„Indiferent că este Manţog, că este Hoară, mâine poate este Militaru, nu mi se pare corect ca un membru care a muncit foarte mult pentru partid să fie îndepărtat în acest mod. Acesta este punctul meu de vedere, nu mi se pare corect să îndepărtezi dintr-o dată pe cineva care a muncit pentru partid pentru că oricine poate ajunge oricând într-o asemenea situaţie. Manţog, aşa hulit cum e zugrăvit de unii, a luat partidul acesta de la 8% şi l-a adus unde l-a adus, câştigând alegeri şi cu peste 30%. Uită unii că la prezidenţiale am avut peste 85.000 de voturi, iar eu şi alţii nu credeam că vom trece de 75.000. Or fi muncit şi colegii noştri pentru aceste rezultate şi de aceea, repet, nu consider corectă decizia luată în cazul lor”, spune Militaru, care, astfel, devine primul democrat-liberal care ia atitudine la prima decizie luată de noul preşedinte interimar al filialei.

Senatorul Ion Ruşeţ nu a putut fi contactat ieri pentru a exprima un punct de vedere pe această temă, el declarând anterior că are libertate deplină din partea conducerii centrale pentru a lua deciziile pe care le consideră ca fiind cele mai bune.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: